Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ROCK ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ...

Το Σάββατο πλησιάζει. Η συναυλία για το Νίκο Δόικα ετοιμάζεται και όλα δείχνουν ότι θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Ο καιρός προβλέπεται καλός για τα δεδομένα των 1.600 μέτρων, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα (εννοείται ότι χρειάζεται "χειμωνιάτικη" ενδυμασία για τις προχωρημένες ώρες).
Όσοι θέλετε να κατασκηνώσετε, καλό θα ήταν να έρθετε αρκετά νωρίτερα από τις 6.30μμ, που θα αρχίσει η συναυλία. Στο χώρο θα υπάρχουν σκηνές και υπνόσακοι για όσους χρειαστούν και βέβαια φαγητό και ποτά που θα μπορείτε να προμηθεύεστε από το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας.
Για να φτάσετε στο Αθλητικό Κέντρο παίρνετε το δρόμο Ξυλόκαστρο - Τρίκαλα και αφού περάσετε την Άνω Συνοικία Τρικάλων, ακολουθείτε τις πινακίδες μέχρι το Αθλητικό Κέντρο. Εύκολο είναι και ...άσφαλτος.
ΥΓ: Η συναυλία είναι και ο βασικός λόγος που έχουν αραιώσει οι αναρτήσεις. Από Δευτέρα επιστρέφουμε δυναμικά, γιατί έχει μαζευτεί πολύ πράγμα...

1 σχόλιο:

ΠΕΛΛΗΝΑΙΑ είπε...

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που μας έδωσαν την ευκαιρία να ακούσουμε ωραία μουσική βλέποντας τα άστρα από την Ζήρεια.
Ευχαριστούμε τους μουσικούς που έπαιξαν τέλεια! Κι ελπίζουμε του χρόνου να επαναληφθεί με τα ίδια και περισσότερα γκρουπ και να δούμε την ανατολή από το οροπέδιο.

Υ.Γ. Επιτέλους! Θέλουμε ειρηνικές και βέβαια μουσικές εκδηλώσεις. Δεν βλέπω σε τι ωφελεί να μαζευόμαστε για να βλέπουμε πανέμορφα και πανέξυπνα άλογα να μαστιγώνονται αλύπητα για να ανεβούν την απότομη πλαγιά, όπως είδαμε πριν από λίγα χρόνια! (Ήταν ένα βάρβαρο θέαμα "ρωμαϊκού τύπου διασκέδασης" που μας έκανε να ντρεπόμαστε που γεννηθήκαμε άνθρωποι).