Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

What's on a mayor's mind...

Συνέδριο ΚΕΔΚΕ 2010. Ο κ. Ραγκούσης ξεκίνησε την ομιλία του αστειευόμενος και τους είπε:
".... Βέβαια, ξέρω ότι αυτό που θέλετε εσείς θα ήταν να σας έλεγα μερικούς από τους Δήμους τους 370, αλλά δεν τους έχουμε διαμορφώσει και δεν θα τους διαμορφώσουμε, αν δεν συζητήσουμε πρώτα μαζί σας...."
Τώρα πώς γίνεται να μην τους έχουν διαμορφώσει ακόμα, αλλά να ξέρουν ότι θα είναι 370, ας μην με ρωτήσετε καλύτερα, γιατί θα πω καμιά χοντράδα. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτας Κακλαμάνης (γνωστός και ως Ομέρ Πριόνης) το κατάλαβε και το έθιξε...
Στη συνέχεια ο υπουργός, αφού είπε το αστειάκι του, που περιείχε όμως τη μεγάλη αλήθεια, (ότι οι περισσότεροι δηλαδή εκεί μέσα νοιάζονται μόνο για την επανεκλογή τους, σε κάποια από τις καινούριες θέσεις), άρχισε τα σόκιν:
"...Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι ιστορική και είναι ευτύχημα για τη χώρα ότι το πολιτικό δυναμικό που υπηρετεί την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει απόλυτη συναίσθηση του ιστορικού του ρόλου. Έχετε απόλυτη συναίσθηση του ιστορικού σας ρόλου..."
και διάφορα τέτοια, που αν θέλετε να "διασκεδάσετε" μπορείτε να πάτε στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΚΕ http://www.kedke.gr/ και να τα διαβάσετε. Εκεί θα βρείτε και τις ομιλίες των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων και άλλων αιρετών, γεμάτες εξυπναδικισμούς, ψέματα, γενικολογίες και κενές οράματος και σχεδίου. Βοήθειά μας...

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Χαχαχααα
Φοβερή η φωτό!!!
Έγραψες και πάλι αρμονίστα :-))

Armonistas είπε...

Καλώς την...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό και αντιπροσωπευτικό των προβληματισμών των.