Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!

Διαβάσαμε στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ το παρακάτω σχόλιο (τα έντονα δικά μας):
ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡ-ΔΗΜΟ
"Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Αντώνης Κλαδούχος την Κυριακή 25 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. καλεί όλους τους δημότες του Τ.Δ. Θροφαρίου στο καφενείο του κ. Δημητρίου Τεάζη σε διάλογο - ενημέρωση για θέματα που τους απασχολούν.
Ο Αντώνης Κλαδούχος που έχει βάλει πλώρη για την υπερδημαρχία είναι ίσως ο μοναδικός που πάει στα χωριά και μιλά με τους πολίτες στα καφενεία και αυτό κάτι λέει.
Παράλληλα μέσα απο την εκπομπή του Γιάννη Λάμπρου έκανε δημόσια πρόσκληση για διάλογο στην αντιπολίτευση αλλά και στους “Αρμονίστας” πάνω στην βάση των τοπικών προβλημάτων...
Το θέμα είναι πλέον αν θα ανταποκριθεί η αντιπολίτευση στην πρόκληση αυτή και αν θα ανοίξει μία δημόσια συζήτηση στο Ξυλόκαστρο...!"
-------
Δυστυχώς, όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για άλλη μία παραπλάνηση, που δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη. Στείλαμε το παρακάτω σχόλιο που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ:
Αγαπητέ κ. Λάμπρου,
Θέλουμε να κάνουμε ένα σύντομο σχόλιο, με αφορμή ένα «ανέκδοτο» που είπε στην εκπομπή σας ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Κλαδούχος και σχολιάζει η εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΑ», ότι δηλαδή καλεί μειοψηφία και εμάς σε διάλογο για τα προβλήματα του τόπου.
Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες σας ότι:
- Όσοι βιώνουν το καθεστώς Κλαδούχου, γνωρίζουν ότι η αντίθετη άποψη αποτελεί ποινικό αδίκημα και οι νόμοι του καθεστώτος προβλέπουν βαρύτατες ποινές.
- Όποιος έχει αντίθετη άποψη με το δήμαρχο οφείλεται, λέει, σε προσωπικό μίσος που τρέφει γι’ αυτόν και κατηγορείται ως εμπαθής. Δεν περνάει από το μυαλό τους ότι μπορεί να μην έχουν δίκιο σε κάποιο ζήτημα ή ότι κάποιος δικαιούται να έχει άλλη άποψη κι έτσι όσοι υποστηρίζουν κάτι άλλο είναι … «άρρωστοι»!
- Στο δημοτικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου, ουδέποτε τα τελευταία 6 χρόνια, η δημοτική αρχή δεν έχει σχηματίσει ή αλλάξει άποψη από τη συζήτηση και απλώς επικυρώνει αποφάσεις που έχουν παρθεί κάπου αλλού.
- Στην προεκλογική περίοδο καμία από τις άλλες δύο παρατάξεις δεν εμφανίστηκε σε επανειλημμένη πρόσκληση τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού για συζήτηση. Πηγαίναμε και …τα λέγαμε μόνοι μας.
- Μετά τις δημοτικές εκλογές επαναφέραμε την πρόσκληση για συζήτηση και ακόμα περιμένουμε απάντηση.

Λοιπόν, ας μην παρασύρονται οι τηλεθεατές και οι αναγνώστες σας από τη δήθεν δημοκρατική διάθεση του δημάρχου. Εννοείται ότι σε οποιαδήποτε πρόσκληση είμαστε ανοικτοί και την περιμένουμε καιρό τώρα με ανυπομονησία, αλλά μάταια.
Εμείς, εν τω μεταξύ, περιμένοντας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να γκρεμίσουμε τις κεραίες του λαϊκισμού στο Ξυλόκαστρο. Έχει πάθει καρκίνο η δημοκρατία και τώρα με τον «Καποδίστρια 2», πάει να κάνει μετάσταση κι αλλού…
Ευχαριστούμε πολύ,
Για την Αρμονική Ανάπτυξη
Ανδρέας Απ. Ζάρρος

1 σχόλιο:

ξυλινος είπε...

Η επιχείρηση, αναστηλώνουμε το κύρος του καταρρακωμένου Δημάρχου, ξεκίνησε .
Αφού έπεσαν οι κεραίες οι «καρκινογόνες», σηκώνουμε τις «ψηφογόνες»!

Προς τούτο επιστρατεύονται κάθε λογής μέσα.
Επίφαση δημοκρατικότητας, φιλοδοξίες ανόδου σε υπερτοπικά αξιώματα, δηλ. αφού πετύχαμε εδώ μπορούμε και δικαιούμεθα και παραπάνω …...κ.λπ.
Υποψιάζομαι δε ότι το προφίλ του επιμελημένα «ανεξάρτητου» από κομματικά «επιχρίσματα» και επαναστατικού δημάρχου ουδόλως τυχαίως έχει επιλεγεί.
Το νέο κεφάλαιο λοιπόν είναι «ελάτε να τα συζητήσουμε», όταν δεν είναι ικανοί ούτε το ποιο μικρό από τα σημαντικά προβλήματα να λύσουν.
Τσιμεντοποίηση, ανακύκλωση, σκουπίδια, κυκλοφοριακό, αγροτικό, νερό, πολιτισμός, αυθαιρεσίες κάθε είδους σε ορεινά και παραλία κ.λ.π.
Ο « δημοκρατικός» και « κοντά» στον πολίτη λοιπόν δήμαρχος Ξυλοκάστρου σας – μας αγαπά, εκτιμά και προσκαλεί…
Η πρόσκληση –αποδεδειγμένα και με σφραγίδα,- έχει κατατεθεί στο ταχυδρομείο των νήσων Fiji, εκεί λίγο ποιο πέρα από την Αυστραλία και με την βαρκούλα row- row [κωπηλατώντας], θα έλθει..
Να στείλουμε κάποιον στο λιμάνι να την υποδεχθεί…
Να μην ξεχάσουμε και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που και αυτός « σκίζεται» για την Δημοκρατία!!