Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Η αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Καζάνη, χωρίς πολιτικό μέικ απ...

Αντιγράφω συνέντευξη της Αντιδημάρχου Ξυλοκάστρου κ. Χριστίνας Καζάνη, από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Τα έντονα είναι δικά μας και σημειώνουν το παραπλανητικό πρώτο πληθυντικό πρόσωπο που χρησιμοποιεί, για δράσεις άλλων.
"...Έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στην πυροπροστασία και στην πρόληψη των πυρκαγιών. Έχουμε οργανώσει ομάδες πρόληψης πυρκαγιών ενώ θα κάνουμε ένα ακόμη φυλάκιο (έχουμε ήδη δύο)στη Ζήρεια, για να μπορούμε να καλύψουμε όσο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη έκταση. Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί από το Δασαρχείο Κορίνθου και συγκεκριμένα τον κ. Καλλίρη για αυτούς που ενδιαφέρονται για την πυροπροστασία, προκειμένου να ενημερωθούν πώς πρέπει να συμπεριφερθούν σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς την οποία απευχόμαστε....".
Η ομάδα πυροφύλαξης που δημιουργήθηκε και έδρασε πέρσι (από τον Ιούλιο και όχι τελευταία στιγμή όπως μερικοί μερικοί) αγνοείται παντελώς. 150 πολίτες που οργανώθηκαν μόνοι τους και οργανώνουν αυτοί την ομιλία της Κυριακής και όχι το Δασαρχείο Κορίνθου, αγνοούνται παντελώς.
Κρίμα για την αξιοσέβαστη κυρία αντιδήμαρχο, υπεύθυνη των πολιτιστικών και όχι μόνο. Άλλο ένα χαριτωμένο είναι και ο τίτλος της συνέντευξης: "Ο ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ". Ωραίος πολιτισμός, επιπέδου!!!!
Η παραπάνω συνέντευξη, όπως και ο τρόπος που κινήθηκαν στο θέμα των κεραιοσυστημάτων, εκτός απ΄όλα τα άλλα, δείχνει τον πραγματικό τους χαρακτήρα, αυτόν που επιμελώς κρύβουν. 'Οχι όμως απ' όλους, ούτε για πολύ καιρό ακόμα. Όλο και περισσότεροι τους καταλαβαίνουν και το καλό είναι ότι τους παίρνουν χαμπάρι οι "δικοί τους".

1 σχόλιο:

ξυλινος είπε...

Το θέμα είναι πως ο μέσος απλός πολίτης θα ενημερωθεί για το πραγματικό πρόσωπο της εξουσίας του δήμου, που επιμελέστατα κρύβεται, πίσω από ατέλειωτα χαμόγελα και χαιρετούρες..