Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...

5 σχόλια:

ξυλινος είπε...

Όλα τα καταλαβαίνω εκτός από ένα.
ΓΑΤΙ σπάνε τις τράπεζες, όλες;
Σπάω το κεφάλι μου….
Τίποτα..
Τι σχέση έχουν οι κακοί αστυνόμοι με τις τράπεζες;
Τι σχέση έχουν ο Εφραίμ, ο Βουλγαράκης,ο Ρουσοπουλος,
Ο Παπαντωνίου, ο Ζαχόπουλος, ο Πάχτας, ο Κυριάκος, ο Γκαντέμης, η Ντόρα, τα τσιμέντα, τα όπλα, η πρέζα,η κόκκινη λάσπη, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, η επίσημη εκλλησία, οΑγγέλου, ο Ανδριανός, Ο Τσοχαντζο, ο ΛαΛιο. Ο Ψωμιάδης, ο Αρσένιος, ο Πάααπας, οι ανθρωποφύλακες, οι ντόπιοι και μη βουλευτές και άλλοι 153 που μου διαφεύγουν με τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
Αν δεν το βρω θα πάθω!
Γιατί τις σπάνε; Γιατί;

NIKOLAS είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ GROUP ΚΑΘΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΠΕΙ Α ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ !! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ Σ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΄΄ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....Κ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ !! ΟΠΟΤΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ .....ΚΟΤΕΣ !!!
'έρωσθε κ ευδαιμονειται ''

ΠΕΛΛΗΝΑΙΑ είπε...

Κανένας ισορροπημένος και υγιής ψυχικά άνθρωπος δεν μπορεί να νοσταλγεί την εποχή της χούντας.
Ούτε γι' αστείο δεν πρέπει να το λέμε.

Armonistas είπε...

Ειδικά αν δεν την έχει ζήσει.

ξυλινος είπε...

Στην εποχή του Λούθηρου στην Γερμανία, σιχάθηκαν τους Ρωμαίο-παπικούς και καίγανε τα μοναστήρια. Μετά χωρίσθηκαν οι εκκλησίες, χωριστά ταμεία.
Σήμερα καίνε τις τράπεζες, οπού η εκκλησία επενδύει, αρνούμενη το διαχωρισμό βέβαια..
Περνούν τα χρόνια ή όχι;
Αυτοί οι δύο πάντως πάνε πάντα μαζί.
Εξουσία, χρήμα-εκκλησία και ανθρώπινη βλακεία..
Ασφαλώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.