Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Φαντάσου την πόλη: Κόρινθος 2013...



Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει δέκα μέρες η πολύ ωραία έκθεση ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2013. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 14 Ιουνίου ώρα 20:00 έως Κυριακή 23 Ιουνίου και θα εκτεθούν περισσότερες από πενήντα μελέτες φοιτητών, ιδιωτών αλλά και των δημόσιων φορέων της περιοχής (Δήμου Κορινθίων, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, Επιμελητήριου Κορινθίας, Εφορειών Αρχαιοτήτων). 

Οι πολίτες θα μπορούν να την επισκέπτονται σε όλη τη διάρκεια του δεκαήμερου: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-22:00, Σάββατο -Κυριακή 10:00-22:00.
Στην διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τρεις θεματικές βραδιές συζητήσεων για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό του δημόσιου χώρου, την τέχνη και τον δημόσιο χώρο και τη διαχείριση του κορινθιακού τοπίου και των μνημείων.

Επιπλέον, ομάδες, σύλλογοι και συλλογικότητες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από δράσεις θεάτρου, μουσικής, χορού και εικαστικών παρεμβάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους για την πόλη και τον δημόσιο χώρο μέσα από μια διαδικασία αλληλεπίδρασης με το σύνολο των πολιτών.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ
http://imaginekorinthos.blogspot.gr/

Αύριο έχει μεταξύ άλλων και αφιέρωμα στον Αργύρη Χιόνη. Στον Αργύρη μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: