Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας...


Συναντήσεις απόψε σε Ξυλόκαστρο και Κιάτο

Οι καθηγητές από τις 16/5 ξεκινάμε έναν απεργιακό αγώνα διαρκείας με 5/νθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες για ν’ αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα των μέτρων που επιβάλει η τρόικα και εφαρμόζει πιστά η κυβέρνηση. Μέτρα που έχουν επιπτώσεις όχι μόνο στη δημόσια εκπ/ση και στους λειτουργούς της αλλά σ’ ολόκληρη την κοινωνία.

Η Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας έχει προγραμματίσει μια σειρά δράσεων πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της απεργίας προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές, τους γονείς, την τοπική κοινωνία και όλους τους εργαζόμενους.

Σας καλούμε να συμπαραταχτείτε σ’ έναν αγώνα, που δεν είναι συντεχνιακός. Αφορά τη δημόσια εκπ/ση, τα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές, που δεν τους αξίζει τέτοια μεταχείριση. Είναι αγώνας μαζί με όλους τους εργαζόμενους! Άλλωστε ένας  - ένας κλάδος διαπιστώνοντας τα αδιέξοδα και τη συνέχιση των επώδυνων και αναποτελεσματικών μέτρων, που αφενός μεν δε θάχουν τελειωμό και αφετέρου δε έχουν επιπτώσεις για όλους μας, αποφασίζουν κινητοποιήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό την προσεχή Παρασκευή πραγματοποιούμε συναντήσεις στο Κιάτο και το Ξυλόκαστρο μεταξύ μελών της ΕΛΜΕ και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Στο Κιάτο η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Γ/σιο Κιάτου στις 7.30 μμ. Στο Ξυλόκαστρο η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στο κέντρο νεότητας Ξυλοκάστρου. Στην ίδια συνάντηση καλούμε και άλλους συλλόγους ή φορείς της περιοχής μας. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των γονέων και όλης της κοινωνίας για τις αλλαγές στο δημόσιο σχολείο, τα αιτήματα του αγώνα μας, να ζητήσουμε τη στήριξή τους και ν’ απαντήσουμε σε ενδεχόμενες ερωτήσεις τους.

Κιάτο 11.9.2013

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: