Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Μεταξύ άλλων στο χθεσινό ΔΣ...

Στο χθεσινό ΔΣ, μεταξύ άλλων που είπα προ ημερησίας διάταξης για το καθεστώς που μας διοικεί, αναφέρθηκα και στην απαράδεκτη τοποθέτηση του δημάρχου που θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα:Στις 16/11/2013, παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου, η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης οργανώνει την προβολή της ταινίας "Ο μεγάλος δικτάτορας" του Τσάρλι Τσάπλιν, όπου αντί για εισιτήριο θα μαζεύαμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στο δημοτικό συμβούλιο της 13/11/2013 το ανακοινώνω στο σώμα και καλώ όλο το ΔΣ να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια. Λίγο αργότερα ο δήμαρχος Αντώνης Κλαδούχος λέει τα παρακάτω και κατακεραυνώνει τον "απόντα" σύμβουλο της Συμπολιτείας από άλλη εκδήλωση που έγινε για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Λογική καμία. 
Μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια: Δεν έλειπα από εκείνη την εκδήλωση. Εκεί ήμουν οικογενειακώς και με πολλούς φίλους. Αλλά πες ότι έλειπα και δεν ήμουν εκεί, τι θέλει να πει ο άρχοντας; Έλεος και καλή λευτεριά!!!

ΔΣ 13/11/2013

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: "Ακούσαμε ότι γίνεται μια κινηματογραφική ταινία την Κυριακή, αλλά έχει προηγηθεί άλλη εκδήλωση υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ο αναγγέλων την καινούρια εκδήλωση απουσίαζε. Δεν ήταν. Έτσι είδα εγώ. Θα μου πεις γιατί προσωποποιείς κάποια πράγματα; Μαααα! Εντάξει! Δηλαδή όταν κάνει ο δήμος δε χαιρόμαστε κι ας είναι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Όταν κάνουμε εμείς είναι όλα καλά. Όχι κύριε, εδώ θα τα λέμε όλα. Υποκρισίες κι αυτά, καταλάβατε;

Μας ανακοίνωσαν μια εκδήλωση, πολύ ωραία και πρέπει να πάμε και να πάτε όλοι σας, συγχαρητήρια, υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όταν έγινε όμως η αντίστοιχη του δήμου σε συνεργασία με τους θαυμάσιους εξαιρετικούς συμπολίτες μας του εθελοντές της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κάποιοι απουσίαζαν και τώρα βγαίνουν στο βήμα και καλούν όλους τους άλλους. Δεν έχει μεγάλη σημασία, αλλά ας το πούμε κι αυτό, έτσι; Δεν μπορεί σήμερα κανείς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: