Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Συγκέντρωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κόρινθο...

Η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, μαζί με άλλες συλλογικότητες και πολίτες της Πελοποννήσου, συνεχίζει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια για την τοπική διαχείριση των απορριμμάτων, με έμφαση στη μείωση της παραγωγής, την προδιαλογή, την ανάκτηση και την ανακύκλωση.

Έτσι θα συμμετέχει στη συγκέντρωση που καλεί ο δήμαρχος Κορινθίων στην Κόρινθο την Τετάρτη 7/12/2016. Ελπίζουμε να ανταποκριθούν πολλοί πολίτες, συλλογικότητες και αυτοδιοικητικές κινήσεις απ' όλη την Κορινθία και να μην επιτρέψουμε να επικρατήσει μία λύση αντιπεριβαλλοντική, που θα την πληρώσουν πολύ ακριβά οι πολίτες για τα επόμενα 30 χρόνια.

Ειδικά για το Ξυλόκαστρο, η λύση που προωθεί η Περιφέρεια, τώρα πια με τις πλάτες της κυβέρνησης, κρύβει επιπλέον κινδύνους, μιας και προβλέπει συσσώρευση σκουπιδιών στον ημιτελή ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου στη μεταβατική περίοδο και γι' αυτό πρέπει να είμαστε όλοι στην Κόρινθο για να συντονίσουμε τις δράσεις μας με όλους όσους στέκονται απέναντι σε αυτό τον παραλογισμό...

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Κορινθίων:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Δήμαρχος Κορινθίων καλεί σε συνάντηση – συγκέντρωση την  Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7.00 μμ στο θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, Κολιάτσου 32, Αυτοδιοικητικούς, Φορείς και Πολίτες, για ενημέρωση – λήψη αποφάσεων  και συντονισμό δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: