Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Παραίτηση Χ. Κασίμη...


Ο φίλος και "συνάδελφος" Μπάμπης Κασίμης, παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων για λόγους υγείας.  Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, έκρινε ότι δεν μπορεί να επιβαρύνει άλλο τον εαυτό του με τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου και δήλωσε χθες την παραίτησή του με επιστολή στο δήμαρχο Κορινθίων. Τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Γουγάς.


Η συνεργασία μου με τον Μπάμπη Κασίμη τα 4 τελευταία χρόνια, μου επιτρέπει να πω ότι η αυτοδιοικητική σκηνή της Κορινθίας γίνεται φτωχότερη μετά την αναγκαστική παραίτησή του. Η παρουσία του στα κοινά, ανεξάρτητα αν συμφωνούσε ή διαφωνούσε κάποιος μαζί του, ήταν ξεχωριστή και ανέβαζε κατά πολύ το επίπεδο. Εμένα προσωπικά με βοήθησε να μάθω πολλά πράγματα και τον ευχαριστώ πολύ για όλα. Μπάμπη τα σέβη μου και περαστικά...

Ανδρέας Απ. Ζάρρος

2 σχόλια:

True Channel είπε...

Είμαι σίγουρος ότι ο Μπάμπης θα κερδίσει τη μάχη της ζωής και θα παραμείνει γερός στον αγώνα της πόλης και των ανιδιοτελών πολιτών. Εχω πολλαπλώς πει ότι η κοινωνία μας θέλει τεχνίτες αντοχής και ότι κάνουμε φαίνεται να απαιτεί κατάθεση υγείας.

Λάμπρος

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη και περαστικά.
Δέν είναι ευκολη η ενασχόληση με τα κοινά, για ανιδιοτελείς ανθρώπους.
Ενίοτε το πληρώνουν και με την υγεία τους......
Ελπίζω να πάνε όλα καλά Μπάμπη.
Λ.Ψ.