Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

I don't like Mondays...


Η μέρα φάνηκε από το πρωί. Πρώτο πράγμα που διάβασα ήταν ένα μήνυμα σχετικά με το Δέσποτα Κορινθίας και το κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολύσει εναντίον του parakatιανού και της Σφεντόνας
Διαβάστε κι εσείς εδώ http://www.parakato.gr/2011/09/video_04.html ...για να μάθετε!!!

Κάποια στιγμή ήρθε κι ο κανονικός ταχυδρόμος και μου έφερε ένα μεγάλο φάκελο (φωτο) από τη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα από τον ΥΕΘΑ κ.κ.κ. Μπεγλίτη. Άλλο ένα δελτίο τύπου του υπουργού που πάει ταχυδρομικώς σε δημοτικούς συμβούλους της Κορινθίας, αυτή τη φορά με θέμα το ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου (θυμηθείτε εδώ http://armoniki.blogspot.com/2011/08/blog-post_30.html).


Συλλεκτικό κομμάτι για μένα, μιας και η ανακοίνωση προκλήθηκε από την ανάρτησή μου! Ουάου... Πάντως από εδώ και πέρα εσείς οι παρά τω Υπουργώ, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το mail μου και να γλυτώνουμε ένα φάκελο προεκτυπωμένο, μία αυτοκόλλητη ετικέτα και την εκτύπωσή της, ένα χαρτί υψηλής ποιότητας και την εκτύπωσή του, ένα γραμματόσημο και πολλά λεπτά εργασίας διαφόρων που μεσολαβούν για να φτάσει ο φάκελος σε μένα.
ΙΝΦΟ - ΠΑΠΑΚΙ - ΑΡΜΟΝΙΣΤΑΣ - ΤΕΛΕΙΑ - ΤΖΙ ΑΡ είναι η ηλεκτρονική μου διεύθυνση και παρακαλώ σας, να τη χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής.

Κατά το απόγευμα έπρεπε να ασχοληθώ και με το ΔΣ της ερχόμενης Τετάρτης και το γλυκό ήρθε κι έδεσε (δείτε την πρόσκληση εδώ http://www.xylokastro.gov.gr/attachments/1658_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ%207%209%2011.pdf).

Είναι κάτι μέρες που δεν θέλω να ανήκω εδώ. Ευτυχώς που έχω γίνει και αντιρρησίας είδησης (που λέει κι ο Τζιμάκος) και δεν βλέπω ειδήσεις στην TV,  γιατί τότε σίγουρα δεν θα το άντεχα το κοκτέιλ ...

Α.Α.Ζ.


3 σχόλια:

parakato.gr είπε...

Ναι..... και μετά απ'όλα αυτά ήρθε και η αποχώρηση των Βαρδινογιανναίων και σε αποτελείωσε.....

Armonistas είπε...

Αυτό κι αν ήταν!!! Χα, χα...

Ανώνυμος είπε...

Στη πλατεία τι κάνει μία ζαρντινιέρα μεστη μέση?!?Μετα τα μπλόκα των αγροτών ,έχουμε αυτά των τσιπουράδικων!?!