Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Προς Πρόεδρο ΕΑΣ Ξυλοκάστρου, του Γιάννη Σιώκου...

Προς Πρόεδρο  ΕΑΣ  Ξυλοκάστρου κύριον Γκόλια


Αξιότιμε κύριε πρόεδρε
Ως είναι γνωστόν την ΕΑΣ Ξυλοκάστρου, όπως και κάθε ΕΑΣ εκπροσωπεί ο πρόεδρος αυτής και υπογράφει κάθε εξερχόμενο έγγραφο προς όπου ζητηθεί.
Από την ΕΑΣ Ξυλοκάστρου εξεδόθη  με πρόεδρο εσάς το υπ αριθ. Πρωτ.96/11/6/2007 έγγραφο με αποδέκτη δικαστικές αρχές με υπογραφή μόνο διευθυντή  ΣΑΛΑΤΑ  ΚΩΝ., το οποίο έχει ως εξής (εν συνεχεία του υπ αρθ.πρωτ. 681/1/7/2007 εγγράφου σας ,σας γνωρίζουμε ότι. Στην ένωση Ξυλοκάστρου και για την περίοδο που ζητάτε διετέλεσαν πρόεδροι οι παρακάτω
1)Από 22/4/1990 μέχρι 4/5/1997 ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ)
2) Από 4/5/1997 έως 19/11/2000 ΔΕΗΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)
3) Από 19/11/2000 μέχρι σήμερα ΓΚΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Το παρόν έγγραφο φέρει μόνο υπογραφή Σαλάτα

Κύριε Γκόλια
Δεν γνωρίζω αν με εξουσιοδότηση ΔΣ εξεδόθη το έγγραφο αυτό το οποίο είχε Εισαγγελικόν αποδέκτη .Εκείνο που γνωρίζω και το οποίο είναι αυταπόδεικτο, είναι ότι ο υπογράφων διευθυντής Σαλάτας ψεύδεται  ασύστολα με δόλον , όπου εμπλέκει τον τέως πρόεδρο Δεήση στην διαχείριση  του αμαρτωλού 2000.
Στην υπόθεση Τσούγκου στο εφετείου Ναυπλίου στην απόφαση 686-687 /2004 Σελ.6 ,ο Δεήσης καταθέτει προς τους εφέτες ότι (ήμουν πρόεδρος στην ΕΑΣ Ξυλοκάστρου από το 1997 έως το 1999)
Γνωρίζω τόσον εγώ όσον και όλα τα μέλη του ΔΣ υπο Δεήση και οι υπάλληλοι της ΕΑΣ ότι ο πρόεδρος Δεήσης παραιτήθηκε στο τέλος του 1999, και ανέλαβε μετά από ανασύνθεση  με απόφαση του ΔΣ ως πρόεδρος το μέλος αυτού,  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝ.
Κύριε Γκόλια
Τον Ιούλιο του 2000 επεσκέφθην εγώ ως αντιπρόσωπος του ΣΠΕ Μελισσίου την ένωση και ζήτησα προφορικώς από τον πρόεδρο Γιαννακούλια παρουσία  του διευθυντή Σαλάτα αντίγραφα πρακτικών των δύο γενικών συνελεύσεων σχετικά με την πώληση των μετοχών της ΕΑΣ στη Κορινθία ΑΕ .
Ο πρόεδρος Γιαννακούλιας υπέδειξε στον Σαλάτα να μου χορηγήσει τα αντίγραφα όπου τα παρέλαβα και τα δύο χωρίς δαπάνη και χωρίς αίτηση .Η πρόθεση ,η σκοπιμότητα και η ενέργεια του Σαλάτα  να εξαφανίσει τον Γιαννακούλια ως πρόεδρο του 2000 από τον διοικητικό χάρτη της ΕΑΣ  και να χρεώσει όσα αναδεικνύει ο ορκωτός λογιστής Βελέτζας στον αντίστοιχο ισολογισμό στον ΔΕΗΣΗ
εμπεριέχει αλχημεία, παρανομία σκοπιμότητα και δόλο προς εκείνους  που απευθύνεται (εισαγγελικές αρχές) και αδικεί κατάφορα τον Δεήση.
Κύριε πρόεδρε
Στον ισολογισμό του 2000 με πρόεδρο Γιαννακούλια όπως γνωρίζουν όλα τα μέλη του ΔΣ που τον επέλεξαν και οι υπάλληλοι της ΕΑΣ ιδιαιτέρως ο λογιστής Άγγελος
Κούρτης  στους κωδικούς (ΠΕΛΑΤΕΣ) ΔΙΙ.1 και (ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ)ΓΙΙ.1προέκυψε
ένα έλλειμμα 200.000.000δραχ. (680.000 €    )
Επειδή οι αγρότες της περιοχής επέλεξαν εσάς να διαχειριστείτε τα συμφέροντά τους και όχι τον ΣΑΛΑΤΑ.
 Επειδή η αλχημεία, παρανομία, σκοπιμότητα και δόλος που πηγάζουν από αυτό το έγγραφο αδικεί κατάφορα τον πρόεδρο Δεήση και απευθύνεται με ευθύνη δική σας προς δικαστικούς λειτουργούς με συνέπειες στοχευμένες και υπαγορευμένες από τον Σαλάτα (ως υπογράφοντα)
Επειδή μόνον οι δικαστικοί λειτουργοί παραλήπτες του εγγράφου έχουν την αποκλειστική ευθύνη διερεύνησης της σκοπιμότητας και του δόλου που εμπεριέχεται σε αυτό. Επειδή εσείς παραλάβατε την διοίκηση της ΕΑΣ  από τον Γιαννακούλια και όχι από τον Δεήση. Επειδή η ένωση δεν είναι τσιφλίκι κανενός και επειδή η υπόθεση Τσούγκου η οποία σας έχει γίνει εφιάλτης, τείνει να σας  συντρίψει αποκαλύπτοντας όχι μόνο την χρηστή διαχείριση ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ- ΣΑΛΑΤΑ αλλά και εμπλοκή της ΕΑΣ στο θέμα των επιδοτήσεων και στην Κορινθία ΑΕ.
Παρακαλώ όπως εντός ευλόγου χρόνου , να πάρετε θέση ως διαχειριστής δημοσίου-συνεταιριστικού  χρήματος. Στερείστε του δικαιώματος να σιωπήσετε, διότι
ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ με υποχρεώνετε σε μηνυτήρια αναφορά με μάρτυρες ,τα μέλη του ΔΣ
Δεήση και υπαλλήλους της ΕΑΣ (ΚΟΥΡΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ).
Παράλληλα ενημερώνεστε ότι το παρόν θα αποσταλεί προς δημοσίευση σε όλα τα μπλόγκ και τις εφημερίδες του κορινθιακού χώρου και όχι μόνο.

Σιώκος Γιάννης
Μελίσσι

Δεν υπάρχουν σχόλια: