Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Για την ιστορία...


Η "ενημέρωση δημάρχου" που προπαγάνδιζε η ντουντούκα είχε κάποιες ενδιαφέρουσες πρωτοτυπίες. Πέρα από την αναμενόμενη αναφορά στα έργα και τη θεωρία περί σύγχρονων πόλεων, κυκλοφοριακών και αισθητικών μεταρρυθμίσεων (έχει ακούσει τον Γρηγόρη αλλά δεν τα έχει μάθει καλά) είχαμε μερικά σημεία καινοφανή και αξιομνημόνευτα!

- Πρώτη φορά έγινε δημόσια εκβιασμός σε καταστηματάρχες, πως αν σταματήσουν το έργο με νομικές προσφυγές θα εφαρμοστεί ο νόμος για τα μαγαζιά τους!!! Την προηγούμενη φορά, στην πρώτη ανάπλαση του παραλιακού, ο εκβιασμός είχε γίνει κατ' ιδίαν και οι προσφυγές αποσύρθηκαν. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν...

- Επίσης είπε ότι όποιος δημοτικός σύμβουλος με την ψήφο του προκαλέσει ακύρωση του έργου θα διαπομπευτεί σε νέα συγκέντρωση στην πλατεία. Το ίδιο θα πάθει και όποιος πολίτης υπογράψει προσφυγή κατά του έργου.

- Τέλος, για πρώτη φορά έγινε ανοικτή συγκέντρωση από δήμαρχο και δεν δέχθηκε ερωτήσεις ή παρεμβάσεις. Απέδρασε με χάρη και ευκολία...

"Ειν' ο κατήφορος πολύς ακόμα;"

Α.Α.Ζ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ 50 ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!. Υ.Γ. ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!