Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

2ο ΧΤΥΠΗΜΑ... ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ "ΣΗΜΕΡΑ"...


Άλλο ένα χτύπημα δέχτηκα, άμα τη επιστροφή μου. Διάβασα στο blog της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ, συνέντευξη του δημάρχου Ξυλοκάστρου στον κ. Νικολόπουλο (δείτε την εδώ) και κόντεψα να ...μείνω.
Δώστε βάση τι είπε για τον Πευκιά:
"ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι γίνεται με το πρόβλημα της ασθένειας των πεύκων;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Νομίζω ότι το προλάβαμε και είμαστε σε καλό δρόμο, αφού πλύναμε όλα τα δένδρα βάλαμε παντού ένα ειδικό αυτοκόλλητο που συλλαμβάνει τα έντομα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας απασχολήσει ξανά.
"

Αν είναι δυνατόν! Οι επιστήμονες ψάχνουν λύση για τη βαμβακίαση εδώ και πολλά χρόνια. Η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη και γίνεται κυριολεκτικά ένας χαμός. Ο δήμαρχός μας όμως, με ένα πλημμελές πλύσιμο με νερό και μια κολλητική ταινία βαλμένη λάθος και χωρίς να την αλλάξει ποτέ, έλυσε το πρόβλημα!!!
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... αλλά το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να επιτρέψουμε τέτοιες επιπολαιότητες από τους αρμόδιους. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας...
Την απάντηση για τα σκουπίδια θα τη σχολιάσουμε αργότερα...

1 σχόλιο:

P.V είπε...

Η απάντηση του Δημάρχου για τον Πευκιά… μου θύμισε το τραγούδι «αυτοκολητάκι μου» … δεν ξέρω αν θα βάζουν και χειροπέδες στα έντομα που συλλαμβάνουν….