Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

...στη ΣΦΗΚΑ σφάζονται παλικάρια!

Σε απόλυτη αρμονία με την προηγούμενη ανάρτηση, στη σημερινή ΣΦΗΚΑ, έχουμε ξυλοκαστρίτικα "αυτοδιοικητικά", που ενισχύουν την απορία μας.

Υπάρχει και μια έντυπη μεταφορά τηλεοπτικού πρωινάδικου, από τον πάλαι ποτέ αυτοδιοικητικό Γρηγόρη Κλαδούχο, που τα τελευταία 3 χρόνια κάνει καριέρα "κυρά Κατίνας", της ξυλοκαστρίτικης πολιτικής γειτονιάς. Η πολιτική στείρωση που έπαθε το 2006, τον αναγκάζει, για να μένει στην επιφάνεια, να κουτσομπολεύει τους πάντες, να συκοφαντεί, να διαστρεβλώνει και πού και πού να θυμάται τι είχε πει παλιά (όταν δεν είχε ξεπουλήσει την ψυχή του στο διάβολο και μπορούσε ακόμα να παράγει προτάσεις) . Από πολιτική τίποτα. Μόνο κριτική στους άλλους, όπως στα πρωινάδικα, που αν δεν σχολιάσουν τις άλλες εκπομπές, δεν βγαίνει επεισόδιο...
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι όμως, Γρηγόρη μου. Εμείς δεν ξεπουλιόμαστε, με πρόσχημα ότι "θα σώσουμε τον τόπο" από τον έναν ή τον άλλον. Όσο και να το λες, δε σε πιστεύει κανείς. Έχουμε δείξει ποιοι είμαστε και πώς κινούμαστε. Απ' ότι φαίνεται όμως, δεν μπορείς να ξεπεράσεις το αμαρτωλό 2006. Ίσως πρέπει να ζητήσεις βοήθεια.

Όσο για τους παραλογισμούς σου περί αποβιομηχανοποίησης κλπ, 2-3 δερματάδικα και 3 χημικάδικα έφταναν για να μας καταστρέψουν. Δεν χρειάζεται να έρθει η GENERAL MOTORS. Τέλος πάντων. Κρίμα...
Ανδρέας Απ. Ζάρρος

2 σχόλια:

Λάμπης Φίλης είπε...

1. Α ρε μπαγάσα Αντρέα, θα πετύχεις το παιδικό σου στόχο: Να βγάλεις δήμαρχο το Κώστα! Κάνε σωστές επιλογές, περίμενε και ακολούθησε το βαρβάτο άλογο! Μη βιάζεσαι!

2. Γιατί κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος; Δεν πρόκειται η Ελλάδα να γίνει βιομηχανική χώρα, άφησέ τους λοιπόν να περνάνε κανονισμούς και να χαρακτηρίζουν χώρους όπως γουστάρουν, δεν έχει σημασία! Ασχολήσου ΜΟΝΟ με τα μεγάλα! Ασχολείσαι με τα δεντράκια δίπλα στη γραμμή, άφησε καημένε τη καθημερινότητα, δεν απασχολεί αυτή τον κόσμο, του αρέσει αυτό που βλέπει και ζει καθημερινά!

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω ακούσει η διαβάσει, κάποιες αντιρρήσεις η θέσεις, από πουθενά, για διαφορετική τοποθεσία του σταθμού. Φοβάμαι ότι αν ασχοληθείς με τη θέση του σταθμού θα σου απαντήσουν πως κακώς το κάνεις, θα έπρεπε να ασχολείσαι με το όλον, ίσως με τη θέση όλου του δήμου. Μίλησε για διάλυση όλου του γαμ… του δήμου και οργάνωσής του από την αρχή, μήπως και συμφωνήσουμε!

3. Τι κόλλημα βρε αδελφέ με τον Συνασπισμό; Προσπαθώ να θυμηθώ από πού ίσως το κόλλησες, αλλά μου διαφεύγει…

4. Απορία: Πως ορίζεται το “μεγάλο” και πως το “ μικρό”;

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω Γρηγορη εκτος απο τον Μποκάσα να γνωρίζεις και τον Jean Ngunza, τον Lam Akol, τον Τeferi Bandi. Eιναι όλοι Αφρικανοί και όλοι έκαναν ότι εσυ το 2006.