Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Elga Mind Control...

Διαβάζω για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στο Ζεμενό και βλέπω ότι τιμωρήθηκαν όσοι ...έκαναν τις καταγγελίες για δικαιότερη κατανομή των χρημάτων.
Μάλιστα, μείωσαν τις αποζημιώσεις των αγροτών που τόλμησαν να μιλήσουν και διέγνωσαν ότι πήραν πολλά σχετικά με τη ζημιά που πραγματικά είχαν, ένα χρόνο αργότερα από αυτήν!!! Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι οι γεωπόνοι που βεβαιώνουν την αναθεώρηση, δεν έχουν δει ποτέ το κτήμα τους.
Και όμως φίλοι μου, αυτά εξηγούνται! Δεν είναι αδύνατα. Μπορείς να δεις πληροφορίες που υπάρχουν αλλού ή υπήρξαν ή θα υπάρξουν με τη μέθοδο του Ελέγχου του Νου, ή κατά κόσμον Mind Control, χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις γνωστές αισθήσεις.
Αν κατεβάσεις τη συχνότητα του εγκεφάλου σου, μπορείς να δεις πράγματα που γίνονται αλλού, που έγιναν κάποτε ή που θα γίνουν. Έτσι μάλλον έγιναν και οι αναθεωρήσεις των ζημιών. Κάθισαν σε ένα γραφείο, αυτοσυγκεντρώθηκαν και "είδαν" τα κτήματα, ένα χρόνο πριν.
Είναι τα νέα μέσα που χρησιμοποιεί ο ΕΛΓΑ, η Νομαρχία και οι υπόλοιποι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Δεν γλυτώνει κανένας. Ποιος Γιούρι Γκέλερ και οι διάδοχοί του; Εδώ μιλάμε για προχωρημένα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: