Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΠΡΩΙΝΗΣ"...

 ΠΡΟΣ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΩΙΝΗ»
ΥΠ’ ΟΨΗ: κ. Γιώργου Ρουμελιώτη

Αγαπητέ κ. Ρουμελιώτη,

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας σας την Τετάρτη 2/6/2010, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η «Αρμονική Ανάπτυξη» ανανεώνεται και αλλάζει όνομα. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτα ακριβές και μπορεί να δημιουργηθούν συγχύσεις, θέλω να σας διευκρινίσω ότι δεν έχουμε πρόθεση να αλλάξουμε όνομα ή να ανανεωθούμε και παράλληλα να σας μεταφέρω τι ακριβώς γίνεται.
Αυτό που συμβαίνει αυτή την περίοδο, είναι η προσπάθεια δημιουργίας ενός καινούριου αυτοδιοικητικού σχήματος και η «Αρμονική Ανάπτυξη» μετέχει στις συζητήσεις και στις διεργασίες που γίνονται.
Πολίτες κι από τους δύο δήμους που συνενώνονται, προσπαθούν να βρουν κοινό τόπο και έκφραση για το δύσκολο σκηνικό που στήνει ο «Καλλικράτης» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μαζί με αυτούς προσπαθούμε κι εμείς, με βάση τις αρχές και τις αξίες που έχουμε αναδείξει στην οκτάχρονη πορείας μας, να προσθέσουμε και να προστεθούμε.
Όπως είναι φυσικό, όταν στηθεί το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα, θα αποφασιστεί και η ονομασία του και ο/η επικεφαλής του. Πρώτα απ’ όλα όμως, θα ανακοινωθούν οι αρχές και το όραμά του για τον τόπο. Όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν, θα αποφασίσουν και για τα περαιτέρω.
Ελπίζουμε ότι θα βγει κάτι καλό. Υπάρχει ανάγκη να βγει κάτι καλό. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τις εξελίξεις, μιας και η εφημερίδα σας πάντα φιλοξενούσε και αναδείκνυε τα κείμενα και τις δράσεις μας.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Ανδρέας Απ. Ζάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: