Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

Η χθεσινή απάντηση του υφυπουργού κ. Ντόλιου, σε αναφορά του βουλευτή κ. Μανωλάκη σχετικά με τη διάβρωση των ακτών, μας οδηγεί σε δύο πρώτα συμπεράσματα:

1. Ο υφυπουργός ομολογεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη και σχέδιο για τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος.

2. Μας κάνει για άλλη μία φορά γνωστό ότι οι δήμοι, παρ' ότι παραπονιούνται έντονα για άμεση αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων διάβρωσης, δεν έχουν κάνει μελέτες για να απορροφήσουν τα διαθέσιμα χρήματα. Σχέδιο; Προετοιμασία; Μελέτες; Παρακολούθηση προγραμμάτων; Άγνωστες λέξεις. Πέφτουν δρόμοι, σπίτια αλλά εμείς φωνάζουμε και δεν κάνουμε ότι θα μπορούσαμε και έπρεπε να κάνουμε. Θα επανέλθω...

Α.Α.Ζ.

4-7-2011 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΚΤΩΝ

1 σχόλιο:

Γιώργος είπε...

Βλέπω ότι μέσω Νομαρχίας έγιναν έργα γύρω μας, αλλά όχι στο Ξυλόκαστρο. Αδράνεια. Φαίνεται ότι και η τεχνική Υπηρεσία δεν έχει ανθρώπους που μπορούν να παρακινήσουν τον Δήμαρχο. Δεν το γνωρίζουν το θέμα. Τουλάχιστον κάντε το εσείς ως Αντιπολίτευση, γιατί τα προβλήματα είναι σοβαρά στο Καμάρι και Μελίσσι όπως παρατηρώ. Να γίνουν μερικοί πρόβολοι τουλάχιστον και να σταματήσει η ρίψη μπάζων που έχει καταστρέψει την ακτή μεταξύ Αρίωνα και αναψυκτηρίου.