Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ...

Αφού δεν μας απαντούν στα προφορικά αιτήματα, επανήλθαμε γραπτώς. Σήμερα καταθέσαμε την παρακάτω αίτηση που πήρε Αρ. Πρωτ: 6350. Περιμένουμε...

ΑΙΤΗΣΗ

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ,
 κ. ΚΑΖΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΘΕΜΑ: ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30/3/2011, το σώμα πήρε 3 ψηφίσματα (ένα για τον Πευκιά, ένα για τον πόλεμο στη Λιβύη και ένα σχετικά με την ερώτηση του βουλευτή κ. Άγγελου Μανωλάκη).
Στη συνεδρίαση της 12/4/2011 έκανα ερώτηση, προ ημερησίας διάταξης, για να μου πείτε αν και πού στάλθηκαν τα ψηφίσματα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Επίσης παρατήρησα ότι στην ιστοσελίδα του δήμου μας, αναρτήθηκε μόνο το ψήφισμα σχετικά με τον Πευκιά.
Επανέρχομαι εγγράφως και σας ζητώ:
  1. Να μας δώσετε τα έγγραφα των ψηφισμάτων, με τους σχετικούς αριθμούς πρωτοκόλλου της εξερχόμενης αλληλογραφίας του δήμου μας και τους αποδέκτες τους.
  2. Να αναρτηθούν τα ψηφίσματα στην ιστοσελίδα του δήμου μας.
Ο αιτών
Ανδρέας Απ. Ζάρρος
Δημοτικός σύμβουλος
της Συμπολιτείας
Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

2 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Αντρέα μόνο μιά ένσταση, για τον πόλεμο στη Λιβύη. Είναι τόσο μικρή η φωνή του Δήμου που μου θυμίζει κάτι ταμπέλες της δεκαετίας του '80 που υπάρχουν ακόμη "Ηλιούπολη αποπυρηνικοποιημένη ζώνη", λες και θα ρωτήσει κανείς την Ηλιούπολη...Άσε που άποψή μου είναι γιατί ανέχονταν οι Δυτικοί τόσα χρόνια αυτόν τον...άνθρωπο. Εμείς μάλιστα τον είχαμε και περί πολλού...Γέλαγε ο κόσμος μαζί μας τη δεκαετία του '80...

ξύλινος είπε...

Συμβολικό είναι το θέμα Γιώργο.
Δείχνει την επιθυμία του μέσου πολίτη για ειρήνη.
Ασφαλώς και δεν θα αλλάξει κάτι.
Αλλά δεν σώζουν και κάποιον...το ξέρουμε..Για άλλο σκοπό είναι εκεί...

Συμβολικό.