Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πρότυπος (!) κανονισμός λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου...


Οι "γιορτές" τελειώνουν αύριο, οπότε πρέπει να ξαναμπούμε σιγά σιγά στο "κλίμα". Το παρακάναμε και σαπουνόπερα εδώ στην Κορινθία το σήριαλ Beglitis vs Korinthix, με πολλά "επί προσωπικού" ζητήματα, οπότε πάμε πάλι... (Ένα παράπλευρο συμπέρασμα που έμεινε από την όλη υπόθεση και αξίζει να το αναφέρουμε, είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τελικά, έχει περισσότερες συνιστώσες από το ΣΥΡΙΖΑ!!!).

Το Υπουργείο Εσωτερικών, δια χειρός Ραγκούση, δημοσίευσε τον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας των δημοτικών συμβουλίων και τον προτείνει για έγκριση αυτούσιο ή με τροποποιήσεις. Όπως και στην περίπτωση του Καλλικράτη, έτσι κι εδώ, το κείμενο είναι συρραφή στο πόδι, φτωχό και άτολμο, με πολλά απαράδεκτα και αντιδημοκρατικά σημεία.

Διαβάστε τον εδώ και όταν έλθει για συζήτηση στο δικό μας ΔΣ θα επεκταθούμε. Καλή Πρωτομαγιά...  


Α.Α.Ζ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

test

True Channel είπε...

Καλο μηνα Αντρέα. Προσωπικό παιχνίδι κάνει το παρακράτος της Κορίνθου και οι διαφορες εκδοχές του. Χορτάσαμε από σοσιαλιστικό και δημοκρατικό μακιγιάζ.

Μερικές φορες καλο είναι να ξύνουμε για να βλέπουμε τι υπάρχει πιο μέσα. Το μυαλό μας και η ενέργειά μας είναι σίγουρα αλλού.

Καλημέρα

Armonistas είπε...

Καλό μήνα, Λάμπρο. Έχετε έντονο παρασκήνιο. Δεκάδες μπλογκ άνοιξαν κι έκλεισαν, πολύ ανωνυμία στα σχόλια και γενικώς πολύ παρασκήνιο. Μπερδεύομαι...