Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, του Κώστα Χατούπη...

ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Τα 12 τελευταία χρόνια μάς βομβαρδίζουν συχνά πυκνά με τηλεοπτικούς μονολόγους, είτε σε μορφή μονόπρακτου (Κ. Παπαβασιλείου), είτε με σιγοντάρισμα υποβολέα (Β. Γκόλιας – Κ. Παπαβασιλείου).
Οι Διόσκουροι της ιδεολογικής αγροτικής αγρανάπαυσης της Κορινθίας!!!
Οι πρόεδροι των ενώσεων Ξυλοκάστρου και Κιάτου είναι εχθροί του διαλόγου! Αποφεύγουν το δημόσιο διάλογο με όσους έχουν διαφορετική άποψη, «σαν ο διάολος το λιβάνι».
Όσες φορές η «άλλη άποψη» τους προσκάλεσε σε δημόσιο διάλογο, ξέφευγαν πλαγίως. Δεν έχουν μάθει ή δεν τους βολεύει, ένα δημόσιο στρογγυλό τραπέζι!!!
Τους προκαλούμε σε ανοικτό διάλογο, σε ανοιχτή πλατεία (π.χ. Κιάτο), με ανοιχτή ατζέντα για όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Κορινθίας!
Οι αιτίες που ζητάμε κάτι τέτοιο πολλές! Όπως ο ωμός λαϊκισμός τους κι η απαξίωση των θεσμών που εκπροσωπούν!
Αφορμή, το τελευταίο έργο που «ανέβασαν» σε τοπικό τηλεκανάλι το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαβασιλείου κατηγόρησε για ημιμάθεια όλους όσους του κάνουν κριτική! Από πού προκύπτει ο εγωισμός και το «φούσκωμα του γάλου», ενός «ξερόλα» όπως εσείς πρόεδρε της ένωσης Κιάτου; Τι σόι εντολές εκτελείτε από αυτές που συναποφασίζετε μέσα απ’ το τρίγωνο Βουλευτές Κορινθίας – ΠΑΣΕΓΕΣ – ενώσεις Κορινθίας; Πόσο ψηλά θα σηκώσετε τη σημαία της τριγωνικής προπαγάνδας;
Το άσχημο είναι ότι ουδέποτε σηκώσατε τη σημαία της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!! Αυτό κάνουμε όλοι εμείς που σας κάνουμε κριτική. Πότε διαφωνήσατε για το γεγονός ότι το 1/3 των αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ κατευθύνονται στα αμαρτωλά ταμεία της ΠΑΣΕΓΕΣ; Πότε θέσατε ζητήματα αναγνώρισης για ΠΟΠ και ΠΓΕ σημάνσεις αγροτικών προϊόντων της Κορινθιακής παραγωγής; Το μοναδικό και πάγιο αίτημά σας είναι οι παράνομες αποζημιώσεις για ανύπαρκτους λόγους!!! Αλήθεια τι εμμονή κι αυτή; Το θέμα δεν είναι ο περονόσπορος των καλλιεργειών!!! Το μέγα θέμα είναι ο «συνεταιριστικός περονόσπορος» που σας πλημμυρίζει!!!
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν επιτέλους ξεκάθαρη θέση οι Δήμαρχοι της Κορινθίας;
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν θέση οι Νομαρχιακές ηγεσίες όλων των κομμάτων; Τι θέση έχουν τα κόμματα;
Τι άποψη έχουν ο αντιπεριφερειάρχης του Νομού, καθώς και ο Πέτρος Τατούλης, ο κυβερνήτης Πελοποννήσου;
Όσοι δεν ομιλούν και δεν παίρνουν θέση, είναι τελικά ανακόλουθοι με το «λόγο της μόδας» που όλοι οι κομματικοί σχηματισμοί εξυμνούν τώρα τελευταία: «Την κατάργηση του πελατειακού κράτους»
Αν όντως το πιστεύουμε όλοι μας…. ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!

ΥΓ : 1ο) Τα απαράδεκτα, ειρωνικά σχόλια του Παπαβασιλείου προς το πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη κ. Δέδε τι κρύβουν;
2ο) Θα μάθουμε τους λόγους της παραίτησης του πρώην διευθυντή της ΕΑΣ Κιάτου;
3ο) Οι απειλές όχι σ’ εμάς!!!

Ζεμενό 17 Φεβρουαρίου 2012
Κωνσταντίνος Π. Χατούπης
Μέλος Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης
Μέλος πρωτοβουλίας Αγροτών Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: