Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ...

Σήμερα Παρασκευή 4/4/2008 ο ρ/σ PRISMAVIRUS 938 στην εκπομπή του Γιώργου Αντωνίνη "Ο καλεσμένος της Παρασκευής", φιλοξένησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Δήμου Ξυλοκάστρου κ. Μιχάλη Χατζηγεωργίου. Τη συνέντευξη αυτή πρέπει να την ακούσουν όλοι οι δημότες Ξυλοκάστρου και θα έχουν την ευκαιρία τη Δευτέρα στις 10:00π.μ., που θα μεταδοθεί σε επανάληψη (και στους 93,8 αλλά και στην ιστοσελίδα του σταθμού http://www.prismavirus.gr/) .
Ο κ. Χατζηγεωργίου καυτηρίασε όλα τα ζητήματα που άπτονται του τουρισμού και της προβολής του δήμου μας και δε μάσησε τα λόγια του. Έχει ιδιαίτερη σημασία η κριτική του, γιατί όπως τόνισε στηρίζει τη δημοτική αρχή, αλλά βλέπει και την πραγματικότητα. Αναφέρθηκε και στην ιστοσελίδα του δήμου και υπερθεμάτισε σε όσα δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες (εδώ). Ευχόμαστε να ακουστεί η φωνή του και προσυπογράφουμε την παρέμβασή του. Αμήν.
ΥΓ: Άλλη μια πολύ καλή συνέντευξη του Γιώργου Αντωνίνη, μετά την καταπληκτική παρέμβαση του αγρότη Γιώργου Γκίνη την προηγούμενη εβδομάδα, που σύντομα θα μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιό μας. Συγχαρητήρια στον Prismavirus που κρατά ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης.

3 σχόλια:

P.V είπε...

Πολλές Ευλογίες... τη δουλειά μας κάνουμε όσοι καλήτερα μπορούμε.. Ο Μιχάλης είπε τα πράγματα με τ' όνομα τους..

P.V

ξυλινος είπε...

Η αλήθεια πονάει, αλλά πάντα είναι καλύτερη απο το ψέμα, τις υπεκφυγές και το κουκούλωμα των προβλημάτων και των λαθών. Και ασφαλώς σπρώχνει τα πράγματα μπροστά, προς την διώρθωση και το κέρδος, για όλους.....

ξυλινος είπε...

O δάσκαλος μου είπε να γράψω 50 φορές την λέξη "διόρθωση"..Καμιά έκπτωση γίνεται κύριε;

Άμα τα ακούς και απο δικό σου άνθρωπο....για τον τουρισμό και την ιστοσελίδα..αστα-βράστα


Μπράβο Άννα Ζαχαρή.
Έπρεπε να αναφέρεις και την άρνηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να διαβάσει το κείμενο της καταγγελίας. .Όλα έχουν την σημασία τους.
Καιρός να αντιδράσουμε πάντως και σε αυτό το θέμα, κρατώντας το στην επικαιρότητα και διαδίδοντας το γεγονός.
Τα ζώα έχουν δικαίωμα στην ζωή...