Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΛΑΣΗ...

Αν ήμουν δημοσιογράφος, θα έκανα "πάρτι" με το θέμα των επιθεωρήσεων ξενοδοχείων από τον δέσποτα για τους καλεσμένους του, με το λεωφορείο του Club Hotel Casino που έφερε κόσμο εκείνη τη μέρα και τις ανακρίβειες που γράφονται και λέγονται για το θέμα. Ειδικά με το κλίμα των ημερών, που έχει φτιαχτεί από τον "Εφραίμ & Σία"... μεγάλη "επιτυχία" θα έκανα!!!

Δεν είμαι όμως. Ούτε θέλω να γίνω. Μπορεί να γράφω και να λέω τη γνώμη μου δημόσια, αλλά δημοσιογράφος, με την τρέχουσα έννοια του όρου, δεν είμαι.

Ασχολούμαι με τον τόπο μου, με τα συμφέροντα (τοπικά και υπερτοπικά) που τον υποβαθμίζουν και απειλούν να τον καταστρέψουν και με τους πολιτικούς και τις πολιτικές που συντελούν σε αυτήν την υποβάθμιση. Με ενοχλεί το άδικο και το δήθεν. Η Μητρόπολη δεν ασχολείται με αυτά. Ούτε κι εγώ θα ασχοληθώ με αυτήν. Δεν προλαβαίνω. Αν ψάχνετε τίποτα άλλο, περί συκοφαντίας, λάσπης και υπονόμευσης, ψάξτε αλλού.

Είναι δύσκολοι οι καιροί για τον απλό κόσμο. Και θα δυσκολέψουν κι άλλο. Όποιος θα προκαλεί, φυσικό είναι να ενοχλεί. Σεμνά λοιπόν, όπως σεμνοί είναι και οι ιερείς της εκκλησίας του Αγ. Βλασίου και άδικα τους ανακατεύουν με το θέμα. Καλή Κυριακή της Απόκρεω...

Ανδρέας Απ. Ζάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: