Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αγανά"χ"τηση...

Είχα υποσχεθεί στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μενούνο Περικλή, να μη δημοσιεύσω τις παρακάτω σοκαριστικές φωτογραφίες μέχρι τις 31/5/2011. Πάλι όμως δεν άλλαξε κάτι και δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς. Οι παρακάτω σκηνές δυσφημίζουν την πόλη μου, αλλά κάπως πρέπει να ταρακουνηθούν οι υπεύθυνοι. Το θέμα χρονίζει και όσο πάει χειροτερεύει...

Οι φωτογραφίες είναι από το χώρο του ΞΥΛΙΝΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, δίπλα στη μαρίνα Ξυλοκάστρου. Το 2007 στο περιοδικό "οι Αρμονίστας" ο συμπολίτης Σπύρος Ζαφειρόπουλος είχε καυτηριάσει το πρόβλημα. Το Φλεβάρη του 2010 ο  Κώστας Αναγνωστόπουλος από το Διμηνιό είχε ασχοληθεί με το ίδιο θέμα (δείτε εδώ http://www.parakato.gr/2010/02/2010_20.html) . Αν συγκρίνετε τις φωτογραφίες του Κώστα με τις προχθεσινές που τράβηξα, θα δείτε ότι όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν αισθητά.

Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η περιοχή και αγανα"χ"τήστε μαζί μας. Παρ' όλο που υπάρχουν και 2 νοικιαζόμενοι χώροι (λούνα παρκ και Πάρκο Κυκλοφορικής Αγωγής) άρα έσοδα, τίποτα δε γίνεται. Μέχρι πότε κύριε αντιδήμαρχε;Πάμε λοιπόν να μπούμε στην έκταση του ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ από την πίσω πόρτα. Ακριβώς έξω από την πόρτα, μάς περιμένουν μπάζα και σκουπίδια.


Μπαίνοντας μέσα μας καλωσορίζουν μπάζα, σκουπίδια και 2 παρατημένα αυτοκίνητα. Πριν ένα μήνα ήταν ένα...Στη συνέχεια βλέπουμε ...τα πάντα!!!Γήπεδο μπάσκετ......με χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

Γήπεδα 5Χ5 σε αθλία κατάσταση...Πρωτότυπα δίχτυα στα τέρματα...και φτάνοντας κάτω, το πάρκινγκ των αυτοκινήτων του δήμου!!!και κάποια άχρηστα...Μία όμορφη γωνιά του Ξυλοκάστρου, που πίσω από τη βιτρίνα κρύβει το χάλι μας...

Κάντε κάτι επιτέλους και ξαναλέω αν δεν μπορείτε ζητήστε τη "βοήθεια του κοινού"...

Α.Α.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: