Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ...

Έλαβα την παρακάτω καταγγελία 8 πρώην δημοτικών συμβούλων Ευρωστίνης για το δήμαρχο κ. Αντώνη Κλαδούχο και την επίθεση που είχε κάνει προ ημερησίας στο ΔΣ της 16ης Μαΐου προς την προηγούμενη δημοτική αρχή Ευρωστίνης.
Είχα εκφράσει τότε την άποψή μου... (http://armoniki.blogspot.com/2011/05/blog-post_13.html)


Δερβένι 7/6/2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την απρεπή και ανάρμοστη ενέργεια του δήμαρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Κλαδούχου με την οποία απροειδοποίητα και προ ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της 16ης Μαΐου του 2011 που έγινε στο Δερβένι επιτέθηκε παραποιώντας και παραχαράζοντας τα γεγονότα εναντίον της πλειοψηφίας του προηγούμενου δημοτικού συμβούλιου του τέως πλέον δήμου Ευρωστίνης.

Κύριε Δήμαρχε
Είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ανδρών να αποφεύγουν τα πισώπλατα χτυπήματα. Αυτό όμως δεν σας χαρακτήρισε στην εν λόγω συνεδρίαση. Πόσο μάλλον που χτυπήσατε όχι μονό αντιπάλους αλλά και φίλους σας. Αν στοχεύατε να πετύχετε με τον τρόπο αυτό ,το δικό σας ‘κόλπο Grosso’, αποτύχατε. Οφείλατε να μας καλέσετε επίσημα στην εν λόγω συνεδρίαση, εάν είχατε σκοπό να αναφερθείτε στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής του τέως δήμου Ευρωστίνης, και να μην καταφύγετε στον μονόλογο σας που άφησε αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν.
Εάν έχετε οτιδήποτε στα χέρια σας που να αμφισβητεί την εντιμότητα μας, εάν διαπιστώσατε παράνομη ενέργεια οποιουδήποτε, ένας μόνο δρόμος υπάρχει: Η Δικαιοσύνη.

Κύριε Δήμαρχε
Δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε κανενός είδους παιχνίδι ακόμα και ανεξάρτητα από την στάση του ανεξήγητα σιωπώντος   προηγούμενου Δημάρχου Ευρωστίνης.
Η αμετροέπεια, η αλαζονική συμπεριφορά, η στρέβλωση των γεγονότων, η έλλειψη σεμνότητας του Δημάρχου Αντώνη Κλαδούχου κατά την γνώμη μας ακυρώνει την ψήφο που έλαβε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στον τέως Δήμο Ευρωστίνης.
Εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι τους τέως Δήμου Ευρωστίνης που προσφέραμε στα δημοτικά πράγματα ο κάθε ένας από την μεριά του, είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες ενέργειες που προσβάλουν το ήθος και την εντιμότητα μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του τέως δήμου Ευρωστίνης
Νίκος Βυζάς
Θανάσης Κακοκέφαλος
Κώστας Γκολφινόπουλος
Σωτήρης Κατσούλης
Αλέκος Κανελλόπουλος
Νίκος Κεκερής
Βασίλης Κούκιος
Μαγδαληνή Τσοπανά

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μετζελίδης που είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Δ.Σ.. ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ. ΔΑΜΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ............

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΑΡΧΗΓΟΣ'' ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΝΟ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....

ΥΓ. ΜΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ..:)