Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Το πράσινο ακρογιάλι της πατρίδας...

φωτο: Λουκάς Ψαράκης

Τα πεύκα και τα σύννεφα χορεύουν στο ρυθμό του αέρα και του χρόνου. Αέναος χορός της αληθινής ζωής, της παράλληλης με την ψεύτικη των ανθρώπων...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα δύο πεύκα όπως γέρνουν και πλησιάζουν το ένα το άλλο ,θα έλεγε κανείς ότι προσομοιάζουν με την ζωγραφιά του Michelangelο στην Capella Sistina στη Ρώμη.Την δημιουργία...[με φαντασία βέβαια..]

ΥΓ. Τα πράσινα ακρογιάλια της Ελλάδας, αν δεν αφυπνισθούμε, θα γίνουν βορά των< αλληλέγγυων> και δανειστών και επενδυτών και αρπακτικών τοκογλύφων, καθώς και αυτών που τους εκπροσωπούν, εντός και εκτός της χώρας…..η Μέρκελ έρχεται…..τώρα και όχι τυχαία, αυτή την περίοδο…………!
τι ζητούν απο μια χώρα σε απόγνωση άραγε;
λ.ψ.

Ανώνυμος είπε...

Περί επίσκεψης…….

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο θα μας στοιχίσει η επίσκεψη της ηγέτιδας της Ευρώπης!
Υπερωρίες ατέλειωτες, αστυνομικοί από άλλα μέρη της Ελλάδας που θα πρέπει να τραφούν και να κοιμηθούν, περιπολικά, αύρες, μοτοσικλέτες, ελικόπτερα, μυστικοί, ασφαλίτες, οι της ΕΥΠ και δεν ξέρω πόσοι άλλοι……
Όλοι αυτοί και αυτά, για μια συμβολική ουσιαστικά κίνηση, γιατί έτσι και αλλιώς, μπορεί η Μέρκελ να δώσει την εντολή [που θέλουν οι οικονομικοί παράγοντες που την στηρίζουν], με ένα τηλεφώνημα ή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα………….
Θα μπορούσαν να δοθούν σαν βοήθεια σε κάθε μορφής κοινωνικές οργανώσεις , με πρώτες αυτές για τα παιδιά, που κάθε μέρα εκλιπαρούν για οικονομική στήριξη, αλλά και όλους αυτούς που έχουν δει την ζωή τους να καταστρέφεται μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, πολλά θα εκαλύπτοντο από αυτά τα χρήματα και τις απίστευτες δαπάνες για την< ασφάλεια> των ηγετών!

Και μην< τσιμπάμε> στα ΥΠΑΡΚΤΑ, κάθε είδους προβλήματα που είχε η χώρα, γιατί βλέπουμε το μοντέλο αυτό να απλώνεται παντού , ακόμα και μέσα στην Γερμανία υπάρχει χρόνια τώρα και χειροτερεύει…..

Άλλα ζητούν, άλλα επιδιώκουν, αλλού πηγαίνουν το μέλλον των υπόδουλων και λοβοτομημένων από τα ΜΜΕ, αλλά κυρίως, ΔΙΧΑΣΜΕΝΩΝ λαών – πολιτών.
Ότι έδωσαν σαν κοινωνικές κατακτήσεις , το παίρνουν πίσω με το δόγμα- τεχνική του σοκ.

Κράτος είναι οι κοινωνικές δαπάνες, η υγεία , η παιδεία , η έρευνα, η ενέργεια, το νερό , οι επικοινωνίες κάθε είδους, η ασφάλεια των πολιτών και της χώρας, τα ιδρύματα για τα παιδιά, τους αστέγους , τους πεινασμένους κλπ. κλπ

Κράτος είναι η παροχή στοιχειώδους ασφάλειας στις ποιο αδύναμες κοινωνικές τάξεις, που ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ δεν θα προσφέρει στην κοινωνία.
Ο σκοπός των ιδιωτών είναι να κερδίζουν και τίποτα άλλο. Καμιά φορά κάνουν και φιλανθρωπίες……………

Παρακαλάει η κυβέρνηση τους ζάπλουτους Έλληνες εφοπλιστές στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου, που ναυπηγούν εκατοντάδες καράβια στην Κορέα, την Πολωνία , την Ουκρανία και αλλού, αλλά ΚΑΝΕΝΑ στην ΕΛΛΆΔΑ, ΚΑΝΕΝΑ. Τους παρακαλάει να βοηθήσουν τον χειμαζόμενο λαό!

Η χώρα είναι υπό κατοχή και ένα μέρος του κόσμου πεινάει, ενώ η υπόλοιπη πλειοψηφία στενάζει και αγκομαχά από τα ατελείωτα φορολογικά μαχαιρώματα στον απλό μέσο πολίτη που μπορεί να φοροδιαφεύγει, αλλά off shore εταιρίες και εξαγωγές εκατομμυρίων, δεν έκανε. Τα μέσα στην χώρα, μην εμπιστευόμενο το σάπιο πολιτικό σύστημα αλληλοδιαπλεκόμενο με ΜΜΕ και εργολάβους και άλλους.
ΑΥΤΗ την διαπαιδαγώγηση του έδωσαν του πολίτη οι κάθε μορφής και επιπέδου εξουσίες, αυτή ακριβώς εισέπραξαν και εισπράττουν……….
Όλα αυτά σε καιρό ειρήνης υποτίθεται, συσσίτια, άστεγοι, άνεργοι, απελπισμένοι οικογενειάρχες και 3600 αυτόχειρες……….!
Για να η χώρα, να μην επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα……….σαν τους Βρετανούς, που δεν μπήκαν ποτέ μέσα και σκέπτονται και να κάνουν δημοψήφισμα μήπως και φύγουν τελείως……….

Όλα έχουν καταρρεύσει και αυτοί, κοιτούν πως θα καλύψουν τις λίστες και αυτούς που του χρηματοδοτούν και συντρώγουν μαζί………
Η Ελλάδα όχι στα κάγκελα, αλά πλακωμένη από αυτά, ημιθανής και με 50% ανεργία στους νέους. Το μέλλον της!
Καλώς ήλθατε στην νέα τάξη πραγμάτων………….κυρία Μ.
λ.ψ.

Ανώνυμος είπε...

....ο δαίμων πυροβόλησε...
1ο .Τα δαπάνησαν μέσα ..
2ο Γιά να σωθεί η χώρα...
3ο ..αλλά...
4o .το μοντέλο αυτό της σκληρής λιτότητος...
λψ