Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Kai gamo ta simvoulia...


Afto den itan ena aplo dimotiko simvoulio. Afto itan TO DIMOTIKO SIMVOULIO. ME KEFALEA G(R)AMATA.
Κατ' αρχάς μάθαμε κι άλλες ιδιότητες δημοτικών συμβούλων.
Τσιμεντοτακτοποιητής
Αυτοδιοικητικό τετράποδο
Ζωοκλέφτης
Αργόμισθος - κρατικοδίαιτος
και πολλά ακόμα που δυσκολεύομαι να γράψω, μη τυχόν και μας το κλείσουν το κομμωτήριο και δεν έχουμε πού να τα λέμε.
Κατά δεύτερον, ακούσαμε για
μαύρα ταμεία και
μαύρα έργα
που δεν ξέρει κανείς πώς και από πού θα πληρωθούν
και πολλά ακόμα που δεν βγαίνουν δημοσίως, μιας και έκλειναν τα μικρόφωνα κάθε τρεις και λίγο, για να μην υπάρχει καταγραφή και θα τα διαψεύσουν.
Όμως μέσα σ' όλα έχουμε κι ένα καλό νέο να σας πούμε. Το είπε ο δήμαρχος. Όταν έλεγε τα αργόμισθος, κρατικοδίαιτος και λοιπά κοπλιμέντα προς τους απανταχού Παπαληγουρικούς, είπε ότι όλα αυτά τελείωσαν τώρα. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε, είπε. Ήρθαν οι αδιάφθοροι πράσινοι και τελείωσαν αυτά. Απ' ότι φαίνεται δεν διαβάζει ούτε Κορινθίξ http://korinthix.blogspot.com/2010/03/262.html, ούτε Ελευθεροτυπία http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=142478 .
Δήμαρχε μην καρφώνεσαι! Και χαλάς το αριστερό μέικ-απ σου και φέρνεις σε δύσκολη θέση τους +ασπιστές σου, που κρατάνε με νύχια και με δόντια τις ισορροπίες. Πρόσεχε λίγο, εκλογές έρχονται. Κανείς δεν περισσεύει...
Τέλος, είχαμε και μια ανακοίνωση από το δήμαρχο, προ ημερησίας διατάξεως! Είπε ότι θα μπαζώσουν τα συντριβάνια εν αποστρατεία, στον περίβολο του Κέντρου Νεότητας και θα κάνουν πάρκινγκ 40 ολόκληρων θέσεων (σιγά μη γίνουν 40, αλλά τέλος πάντων). Βρε εσείς, είστε απίθανοι! Πού το σκεφτήκατε, βρε θηρία; Μπράβο σας! Εις ανώτερα! Άντε και στον Πευκιά! Τι θα μας πειράξει δηλαδή να κόψουμε και λίγα πεύκα στο δάσος; Είναι που είναι ξερά, θα τα ξηλώσουμε, αλλά θα έχουμε ΠΑΡΚΙΝΓΚ!
Ένα πράγμα σας υπόσχομαι και είναι καθαρά προσωπική θέση (την άλλη Τρίτη που θα συνεδριάσει η Αρμονική μπορεί να γίνει και θέση όλων. Προς το παρόν μιλάω για μένα). Παρ' όλο που το μαγαζί μου είναι απέναντι ακριβώς και μπορεί κάποιος να νόμιζε ότι θα με βόλευε επαγγελματικά, σας υπόσχομαι ότι αν κάνετε πάρκινγκ το Κέντρο Νεότητας, θα σας μάθει όλη η Ελλάδα.
Μετά τον Ομέρ Πριόνη-Νικήτα Κακλαμάνη, που τους ελάχιστους δημόσιους χώρους της Αθήνας θέλει να τους κάνει πάρκινγκ, θα μάθουν όλοι και τον Ομέρ ΤσιμενΤΟΝΥ- Αντώνη Κλαδούχο και την παρέα του.
Μετά από 7 χρόνια αδιαφορίας για το χώρο, αυτό σκεφτήκατε να κάνετε; Μήπως το λέει η κυκλοφοριακή μελέτη και δεν το ξέρουμε; Θα γελάσει κάθε πικραμένος, σας το εγγυώμαι κι ας με βρίζουν όλοι οι γείτονες έμποροι. Να είστε σίγουροι!
Βάλτε λίγο χώμα βρε και κανά δέντρο στους μικρούς δημόσιους χώρους και φτιάξτε μεγάλα περιφερειακά πάρκινγκ με εσωτερική συγκοινωνία, αν θέλετε να βοηθήσετε την κατάσταση. Το μόνο που θα προσφέρετε κάνοντας πάρκινγκ αυτόν το μικρό χώρο, θα είναι μποτιλιάρισμα στο μπες-βγες και ουσία μηδέν. Τίποτα δεν μάθατε από τον Βλαστό που φέρατε κάποτε και μας μίλησε; Τίποτα;
Ανδρέας Απ. Ζάρρος
ΥΓ: Αλήθεια αυτή η κυκλοφοριακή μελέτη, τι λέει για όλα αυτά; Πότε θα μας τη δείξετε;

3 σχόλια:

P.V είπε...

Πάντως για το τσιμεντοπαρκινγ.. δεν ακούσαμε και κανένα από την άλλη όχθη να αντιδράσει… όλοι τσιμεντάδες και παρκαδόροι είναι… να τους χαιρόμαστε.. να δω αν θα τους χαρούν και οι ψηφοφόροι στις προσεχείς εκλογές…

P.V είπε...

Ααααα!!! ξέχασα για την κυκλοφοριακή μελέτη… σε κάποιο σακί τσιμέντο θα έχει πάει κι αυτή…

Λάμπης Φίλης είπε...

υπάρχει ο συνασπισμός του γιώργου και ο συνασπισμός της αλέκας, ο δήμαρχος προσπαθεί να κρατήσει το συνασπισμό του γιώργου! έτσι όμως η σούπα χαλάει!