Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

1186...



Υπάρχουν κάποια νέα για το θέμα. Σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Η συνάντηση ζητήθηκε από το σύλλογο και είχε θέμα τον παραλιακό δρόμο, το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα πάρκινγκ στην πόλη.

Για το πάρκινγκ του Κέντρου Νεότητας, τους είπε ότι θα έρθει σαν θέμα στο επόμενο ΔΣ και τους ζήτησε ένα χαρτί που θα λένε τη γνώμη τους (κατά πάσα πιθανότητα θέλουν και αυτοί να γίνει και γι' αυτό τους το ζήτησε εγγράφως).

Αυτά τα ολίγα και ωραία, προς το παρόν...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τα μαγαζιά ενδιαφέρεται ή για το που θα παρκάρει την διευρυμένη κουρσάρα του?

ξυλινος είπε...

...καλούνται
ανώνυνοι και επώνυμοι
να
είναι παρόντες
και να πάρουν θέση!
1186 θέσεις....
ειδού η Ρόδος για όποιον αντέχει
να ΕΚΤΕΘΕΊ!
για να δούμε.....

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε στο Τέξας ένας τύπος,ο Billy, πήγε σε έναν αγρότη που πωλούσε εναν γάιδαρο για να τον αγοράσει.Ό Billy αγόρασε το γαιδαρο προς $100 και συμφώνησε να του παραδοθεί την επομένη μέρα.Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε:"Συγνώμη κε Billy αλλά δυστυχώς το ζωντανό ψόφησε".Τότε ο Billy είπε:"Δώσε μου τα $100 που σου έδωσα".Ο Αγρότης είπε:"Δεν γίνεται γιατί τα ξόδεψα".Τοτε ο Billy ζήτησε και πήρε τον ψόφιο γαιδαρο.Ο αγρότης απόρησε και ρώτησε τον Billy τι θα τον κάνει.Ο Billy του είπε οτι θα τον βγάλει στη λοταρία χωρίς να πει οτι είναι ψόφιος.Μετά απο ενα μήνα ξανασυναντιονται."Τι έγινε?" ρωτά ο αγρότής.Ο Billy του είπε:"πούλησα 500 λαχνούς προς $2 τον ενα.Κέρδισα $998 μέιον τα $100 που σου έδωσα, μου έμειναν καθαρά $898"."Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε?" ρώτησε ο αγροτης.Ο Billy απάντησε:"μόνο αυτός που τον κέρδισε,και για να μην φωνάζει του έδωσα πίσω τα δυο του δολλάρια".
Θα τα ξαναπούμε.

Velos είπε...

Ωραία και διδακτική η ιστορια.