Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Αγροφιλία...Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, μίλησε στο Ρέθυμνο για τη γεωργία. Όσοι ενδιαφέρονται να διαβάσουν σχετικά, εδώ http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231070965 .

Στην αρχή, νόμισα ότι διάβαζα κείμενα των αγροτών Αρμονίστας. Μετά υπέθεσα ότι είμαι στο μπλογκ της Αγριάδας. Στη μέση περίπου, ήμουν σίγουρος ότι διάβαζα αποσπάσματα από το βιβλίο ΑΓΡΟΦΙΛΙΑ του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Τσίμπησα τον εαυτό μου, για να σιγουρευτώ ότι δεν ονειρεύομαι και έφτασα στο τέλος. Και ναι λοιπόν! Αυτά τα είπε ο ΓΑΠ!

Αποστασιοποιημένος, όπως πάντα, από το παρελθόν και τις ευθύνες που έφεραν ως εδώ τα αγροτικά προϊόντα, λες και ήρθε πέρσι από το Saturn, είπε πολλά. Αποστασιοποιημένος και από το παρόν, μίλησε λες και κυβερνά αυτός! Το ερώτημα είναι: Πίστευε κάτι απ' όλα αυτά; $#@%*&%*#@@!!**&%&%$$#$@#$&*% (αυτολογοκρισία...)

Α.Α.Ζ.

ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, σαν αύριο 13 Δεκέμβρη πριν 7 χρόνια, είχε παρουσιαστεί το βιβλίο ΑΓΡΟΦΙΛΙΑ του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στο Ξυλόκαστρο. Κανείς από τους τοπικούς αρχόντους δεν έμαθε κάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: