Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το ΔΣ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης ομόφωνα κατά του Μεσοπρόθεσμου...

Ομόφωνα υιοθέτησε απόψε το ΔΣ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το παρακάτω ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης της πλατείας Ξυλοκάστρου. Το παίρνουμε μαζί μας και πάμε Σύνταγμα...

ΨΗΦΙΣΜΑ
Πλατεία Ξυλοκάστρου 26-6-2011

Εμείς οι πολίτες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Ξυλοκάστρου την Κυριακή 26-6-2011, καλούμε τις Δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, να λάβουν θέση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, στα παρακάτω :

- Το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που στοχεύει στη νέα ακόμα πιο βάρβαρη λεηλασία των δικαιωμάτων μας, εκπορεύεται και επιβάλλεται από ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, και αφορά όλους εμάς τους πολίτες αυτής της χώρας.
- Επιφέρει ορυμαγδό μέτρων και ρυθμίσεων που καταλύουν κάθε έννοια φορολογικής δικαιοσύνης.
- Δεν αποτελεί ούτε μονόδρομο όπως θέλουν να το παρουσιάζουν, ούτε λύση, ούτε προοπτική για την Χώρα μας. Απεναντίας δημιουργεί αυξανόμενα προβλήματα στην Κοινωνία και Οικονομία και προ παντός απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας.
- Ξεπουλά έναντι πινακίου φακής το σύνολο σχεδόν του Εθνικού μας πλούτου δίχως να διασφαλίζει το μέλλον μας καθώς και το μέλλον των επομένων γενεών.
Γι’ αυτό είμαστε ενάντια στην ψήφιση και στην εφαρμογή του και δηλώνουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια θα αντιπαλέψουμε την εφαρμογή του με κάθε θεμιτό τρόπο και μέσον.
Καλούμε και εσάς ως εκπροσώπους του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης να πράξετε το ίδιο και να ψηφίσετε ΟΧΙ στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, αποστέλλοντας σχετικό ψήφισμα στην Ελληνική βουλή.

2 σχόλια:

Armonistas είπε...

Διαβάστε και φρίξτε!!! Τι ψηφίζουν οι "άνθρωποι";;;
http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέα καλημέρα.
Πολύ καλό το τελευταίο σου άρθρο.
Νομίζω ότι τον εφαρμοστικό νόμο πρέπει να τον βάλεις κανονικά καιόχι σε σχόλιο λόγω της σπουδαιότητας που έχει.
Δεν μπορούν όλοι να κάνουν copy-paste για να τον διαβάσουν.
Τα λέμε το Σ/Κ
Κώστας Κ.