Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σπάρτη-Σύνταγμα με τα πόδια. Στάση Ισθμός...


30 περίπου πολίτες έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες από τη Σπάρτη και κατευθύνονται Σύνταγμα, με σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Σήμερα το μεσημέρι έκαναν στάση στον Ισθμό, όπου πήγαμε να τους συναντήσουμε. Με τα πόδια πρησμένα, με πάγους, νερά και αλοιφές αλλά παρ' όλη την ταλαιπωρία, το χαμόγελο δεν λείπει. 




Συμπαθέστατοι, αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι.

Καλή δύναμη αδέλφια...

Α.Α.Ζ.

2 σχόλια:

πολιτης είπε...

εξυγίανσης, του εκσυγχρονισμού, της μοναδικής, τελευταίας ευκαιρίας για να «σωθούμε», παραιτούμενοι από την εθνική μας κυριαρχία και την ιδιοκτησία της δημόσιας περιουσίας.
Εξυγίανση ναι, συμμάζεμα ναι, χτύπημα στην διαφθορά ναι, αλλά όχι στην εξαθλίωση μεγάλου μέρους των πολιτών και το ξεπούλημα με τα ανωτέρω προσχήματα του κράτους.
Άλλωστε, οι ταγοί της εξουσίας, με το πελατειακό κράτος που στήσανε και τροφοδοτούν επί σειρά ετών και του οποίου καρπώθηκαν και καρπούνται τα οφέλη, καταληστεύοντας με τους κομματικούς στρατούς και τους αδιαφανείς μηχανισμούς, έφεραν τα πράγματα εδώ.
Αυτοί που διέφθειραν και εκμαύλισαν την κοινωνία για να καρπωθούν τα οφέλη [σε δις ευρώ], την κατρακύλας, δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν , να νομοθετούν και να απαιτούν θυσίες από τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικρο-επαγγελματίες, τους βιοτέχνες, τους αγρότες, τους δημ. Υπαλλήλους, κλπ, και ας τους πέταξαν ΨΙΧΟΥΛΑ για να δημιουργήσουν αυτοί τεράστιες περιουσίες, αρπάζοντας μίζες και ότι άλλο μπορούσαν………
Ο λαός διεφθαρμένος, μπερδεμένος, αποφασισμένος, αποπροσανατολισμένος, φοβισμένος, πελαγωμένος, εκμαυλισμένος, κακομαθημένος, υποψιασμένος πρέπει να πάρει την τύχη και την ευθύνη της πορείας της χώρας, είτε στον γκρεμό, είτε στην σωτηρία.
Και μην ξεχνάμε την σκοτεινή πλευρά της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, του παντοδύναμου ιερατείου, που και ο «φοβερός προοδευτικός και open gov Γιώργος Παπανδρέου, δεν ΤΟΛΜΑ να αγγίξει!
Τα θησαυροφυλάκια τους και την αμύθητη περιουσία τους ουδείς τολμά να απαλλοτριώσει για τον λαό!
Τώρα έχουν λουφάξει και κανένα ΜΜΕ δεν τους αναφέρει!
Εκτός προσκηνίου, σε αυτές τις κρισιμότατες μέρες!
Όλα ξεπουλημένα!
Αλλά στο όνομα της σωτηρίας της χώρας!
ΤΡΑΓΙΚΟ!
Με τους Σπαρτιάτες λοιπόν που κάποτε ,έσωσαν την Ελλάδα από τους Πέρσες.
Τούτοι που έρχονται , είναι τρεις χεορότεροι……………

πολιτης είπε...

..κάνουν οτι κάνουν στο όνομα της εξυγίανσης κλπ...


[λόγω λάθους εχάθη το κείμενο στην αρχή, οπότε, στο περίπου......]