Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Έφηβος ετών ...89!


Ένας έφηβος πριν 70 χρόνια, ετών 19,  υπέστειλε τη γερμανική σημαία στο βράχο της Ακρόπολης. Απόψε ένας έφηβος, ετών 89, μας έδειξε πώς θα υποστείλουμε τις "σημαίες" του ραγιαδισμού μας. Μας έδειξε τη δύναμη της ψυχής και της αξιοπρέπειας.

Ο Μανώλης Γλέζος έχει κλείσει τα 89! Άσχετα με το τι είπε απόψε στο Ξυλόκαστρο και αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μαζί του, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Το θέατρο ήταν γεμάτο και ελπίζω πολλοί από τους παρευρισκόμενους να πήραν το μάθημά τους. Εγώ πάντως ένιωθα γέρος και έμβρυο. Ελπί-ζω... 

Α.Α.Ζ.

2 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Συγχαρητήρια σε αυτούς που τον κάλεσαν, ήταν μιά υπέροχη βραδιά και ομιλία, μάθαμε αρκετά χθες. Ας κάνουν τις προσπάθειές τους οι κάτοικοι του Διστόμου και η Επιτροπή που είναι ο Μανώλης Γλέζος και μπορεί να βγει κάτι, ποιός ξέρει.
Ήθελα να πάω για λίγο να τον ακούσω και να φύγω για Αθήνα, αλλά ευτυχώς που κάποια στιγμή αποφάσισε να σταματήσει για να μήν φύγω το πρωί...Απλά καταπληκτικος.

Ανώνυμος είπε...

Παρόμοιες κινήσεις σήμερα αποκαλούνται φασιστικές,ρατσιστικές,εθνικιστικές κ.λ.π. από πολλούς ,κάποιοι των οποίων θα ήταν πρώτη μούρη και θα χειροκρόταγαν....