Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Γάμα Κλαδούχος - Άλφα Κλαδούχος - Πού Μπεγλίτης...



Με άρθρο του ο Γρηγόρης Κλαδούχος μάς ενημερώνει ότι ο Αντώνης Κλαδούχος έκανε μυστικό δείπνο προς τιμήν του Πάνου Μπεγλίτη στο Δερβένι (μυστικό γιατί δεν τους παίρνει για φανερό).

Στο άρθρο αυτό ο Γάμα κατηγορεί τον Άλφα ως "αναξιοπρεπή", "δουλοπρεπή", "μικρό πολιτικό μιας άλλης εποχής" που "εξωραΐζει την εικόνα του κ. Μπεγλίτη και της ανήθικης, κλεπτοκρατικής κάστας αυτού που σήμερα ονομάζεται ΠΑΣΟΚ" και πολλά ακόμη. Έχει απόλυτο δίκιο μεν, αλλά πάλι αφήνει ένα μεγάλο κενό επανερχόμενος σε ύφος και ουσία στην εποχή 2002-2006, τότε που ως επικεφαλής της Αρμονικής Ανάπτυξης καυτηρίαζε παρόμοιες πρακτικές και συμπεριφορές του δημάρχου Ξυλοκάστρου. Κενό που μόνο μια πολιτική λοβοτομή μπορεί να δικαιολογήσει.

Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί αυτή η επαναφορά; Όταν σύμφωνα με τα τότε γραφόμενα δείχνει να γνωρίζει και να καταλαβαίνει αυτά που και σήμερα καυτηριάζει, ποτέ δεν θα υπάρξει μια αξιοπρεπής εξήγηση για το πώς μπόρεσε να ξεπουλήσει μια παράταξη ένα μήνα πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου και να στηρίξει για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις έναν, κατά τα λεγόμενά του,  "αναξιοπρεπή, δουλοπρεπή, μικρό πολιτικό μιας άλλης εποχής", που χρησιμοποιεί μηχανισμούς και πρακτικές μιας "ανήθικης, κλεπτοκρατικής κάστας"  και που νομίζει ότι "διοικεί παράρτημα της Αθηναϊκής Κομματοκεντρικής Επιχείρησης". Η αλήθεια και το ψέμα σε πλήρη ώσμωση.

Απολαύστε το άρθρο...

Α.Α.Ζ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή ακτινοφωτογραφία, ταιριαστή γάντι με τον περι ου ο λόγος.
Πού τα βρίσκεις βρε παιδί μου;;