Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΧΙΟΝΗ...

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η σημερινή για το Ξυλόκαστρο. Στην κατάμεστη αίθουσα του INTRO ART CAFE, παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αργύρη Χιόνη με τίτλο "ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ". Μια παρουσίαση, που οργανώθηκε από το περιοδικό "οι Αρμονίστας"  και πλαισίωσε μουσικά ο Θανάσης Πάνου

Το βιβλίο αυτό, συμπλήρωσε μαζί με τα "Όντα και μη όντα" και "Περί αγγέλων και δαιμόνων", μια τριλογία πεζών του Αργύρη Χιόνη, που κείμενά της απόλαυσαν σήμερα ...όσοι χώρεσαν στην αίθουσα.

Ο λόγος του Αργύρη Χιόνη, μάς θύμισε αξίες και ομορφιές που έχουμε ξεχάσει σαν κοινωνία. Οι ιστορίες και τα επιμύθιά τους, μας ταρακούνησαν και μας έκαναν να αναλογιστούμε  το στραβό αρμένισμά μας.
Ξέρουμε ότι πολλά θα αλλάξουν αν μοιάσουμε στην πέτρα μιας από τις ιστορίες, που παρ' όλη την άσφαλτο που έπεσε πάνω της, ποτέ δεν έπαψε να ονειρεύεται κήπους.  Αργύρη, σ' ευχαριστούμε...



ΥΓ: Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο δήμαρχος Αιγείρας κ. Δημήτρης Μυλωνάς, ο αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Περικλής Μενούνος, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Σικυωνίων κ. Βαγγέλης Χουσελάς και με την ...απουσία τους οι τοπικοί άρχοντες και υπεύθυνοι του Πνευματικού Κέντρου Ξυλοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: