Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΙΛΑΡΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ...

Για τα απαράδεκτα γεγονότα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου και αυτή η ανάρτηση. Το κείμενο είναι του στελέχους της Αρμονικής Ανάπτυξης Λουκά Ψαράκη.

Μετά λοιπόν, τη χθεσινή ιλαρό-τραγωδία που παρακολουθήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου και αφού συγχαρούμε τους πρωταγωνιστές κ.κ. δήμαρχο και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, νοιώθουμε την ανάγκη να επισημάνουμε τα εξής: 

Ίσως κάποιοι επιχαίρονται βαυκαλιζόμενοι με την ιδέα ότι η δημοτική αρχή Ξυλοκάστρου, κατήγαγε νίκη λαμπρά κατά του «απεχθούς» -ως προς αυτήν-, Ανδρέα Ζάρρου και της Αρμονικής Ανάπτυξης. Πλανώνται πλάνη οικτρά. Έπεσαν μέσα σε μια πάρα πολύ ωραία και ευφυώς στημένη λούμπα ή  παγίδα! Να πώς..

Όλοι οι ενασχολούμενοι με τα κοινά και μη, κάτοικοι αυτής της δύσμοιρης πλέον πόλης, έχουν βαρεθεί από την ανέξοδη και ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ «επαναστατική» ρητορική του δημάρχου. Ήλθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, μετά την χθεσινή άρνηση της δημοτικής αρχής να αλλάξει τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου επί τω δημοκρατικότερο, να  καταδειχθεί το πολιτικό μέγεθος  αυτής.  

Αρνήθηκαν, προφασιζόμενοι ανοησίες ή αν θέλετε, καλυπτόμενοι πίσω από έναν στεγνό, στείρο και στην ουσία του αντιδημοκρατικό και αντιπαραγωγικό κανονισμό, που δεν προάγει ούτε την δημοκρατία, ούτε και βοηθά στη επίλυση θεμάτων και προβλημάτων.

 Είναι αυτονόητο ότι διάλογος-αντίλογος, σημαίνει ανάδειξη όλων των πλευρών ενός προβλήματος, ώστε να γίνει δυνατή η επίλυση του με τον καλύτερο τρόπο.

Μέσω λοιπόν της πρότασης της Αρμονικής Ανάπτυξης, τους εδόθη η ευκαιρία να συνεχίσουν να φορούν το προσωπείο του προοδευτικού, ΑΝΕΞΟΔΑ!

Καθ’ ότι, η Αρμονική ανάπτυξη και ο Ανδρέας ο Ζάρρος, δεν έχουν άλλη δυνατότητα, πέραν του να μιλούν!

  • Δεν αποφασίζουν.
  • Δεν ψηφίζουν.
  • Δεν ελέγχουν του μηχανισμούς.
  • Δεν συμμετέχουν σε μηχανισμούς, κομματικούς ή μη!

Άρα λοιπόν απλά θα μιλούσαν, εκφράζοντας τις απόψεις 500 περίπου κατοίκων και ψηφοφόρων του δήμου, που το άθλιο καλπονοθευτικό σύστημα, δεν τους έδωσε την δυνατότητα να εκπροσωπηθούν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και πέραν τούτου ουδέν!

Να τους στερήσουν τον λόγο γενικά, δεν μπορούν.

Δημοσιοποιούν τις προτάσεις τους, αναδεικνύουν τις στοχευόμενες δράσεις τους και  μέσω αυτών, κάνουν σε όλους  γνωστά τα πολιτικά τους πιστεύω, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτικό νανισμό της δημοτικής αρχής που επί των ημερών της, ολοκληρώνεται το θάψιμο της πόλης στο μπετόν και το αυτοκίνητο, με αυτήν να επιχαίρει, ή να παρακολουθεί αμέτοχη με το μυαλό στην επανεκλογή  και τις επενδύσεις!

Έτσι λοιπόν δεν είχε κανένα νόημα αυτή η άρνηση πέραν της στιγμής!

Θα αφήσω ασχολίαστη την έκρηξη του μένους του κ. δημάρχου κατά του Ανδρέα Ζάρρου, με αφορμή τα «πνευματικά δικαιώματα» της «γείωσης»!! Έγινε και ΑΕΠΙ τώρα!

ΥΓ. Όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» ΠΑΣΟΚΟ- ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΙΤΕΣ που στηρίζουν αυτήν την δημοτική αρχή του Ξυλοκάστρου, μπορούν τώρα να χαίρονται και να επαίρονται. Ο αγώνας τώρα δικαιώθηκε!!

Αλλά, ας ψάχνουν για ανθρώπινη πόλη να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, γιατί αυτή, τέλειωσε… 

Λουκάς Ψαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: