Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Βοήθεια στην Αϊτή...


Η ομάδα του facebook ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό στη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (υπάρχει υποκατάστημα στο Ξυλόκαστρο) για τα παιδιά της Αϊτής. Η επιτροπή που παρακολουθεί τον έρανο αποτελείται από τους : Λάμπρο Κωστάρα, Μάγια Φουριώτη και Λεωνίδα Φωτιάδη. Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε ο δημιουργός της ομάδας Λάμπρος Κωστάρας και ενεργήστε κατά βούληση.

Θέμα: Τα παιδιά της Αιτής

Αγαπητοί φίλοι, η ομάδα μας ξεκίνησε τη προσπάθεια να βοηθήσει με συμβολικό τρόπο τα παιδιά της Αιτής. Ανοίξαμε λογαριασμό στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου με αριθμό 101000257760-5. Ο καθένα μας μπορεί να καταθέσει έστω ένα ευρώ σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της τράπεζας στη Κόρινθο, άλλη πόλη της Κορινθίας ή σε οποιδήποτε από τα 220 υποκαταστήματα του ομίλου συναιτεριστικών τραπεζών σε όλη την Ελλάδα.
Τα χρήματα που κατατίθενται είναι δεσμευμένα και απαγορεύεται η ανάληψη. Ο λογαριασμός θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Το ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί με τραπεζική επιταγή απευθείας στους "Γιατρούς χωρίς σύνορα", σε εκδήλωση που θα γίνει στη Κόρινθο. Για την πρωτοβουλία έχει εξασφαλιστεί η σχετική άδεια και οι ενέργειες έγιναν σύμφωνα με τις υποδείξεις της νομικής υπηρεσίας της τράπεζας.
Σημειώνουμε ότι είναι η μοναδική σχετική πρωτοβουλία στη Κορινθία και πρέπει να τη στηρίξουμε. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας σε όλη την Ελλάδα ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά της Αιτής. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερώσεις.
Φιλικά
Λάμπρος Κωστάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: