Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Συμβολισμοί...

Τα ΜΑΤ "ψέκασαν" με χημικά τον Μανώλη Γλέζο, έναν άνθρωπο σύμβολο του αγώνα κατά των Γερμανών. Είχε κατεβάσει τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη τότε. Σήμερα, που η γερμανική σημαία ξανακυματίζει πάνω από την Ελλάδα, κάποιοι τιμωρούν αυτούς που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται, προς παραδειγματισμό.
Συμβολισμοί, που ανοίγουν το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε. Το δρόμο της αξιοπρέπειας, που τον έδειξε για άλλη μία φορά, ο Μανώλης Γλέζος. Δρόμο, που μπορεί να τον κρατάνε σκοτεινό οι κατά καιρούς κυβερνήτες της Ελλάδας, αλλά φωτίζεται ακόμα από πράξεις Ανθρώπων, με το Α κεφαλαίο. Λυπηρό γεγονός, πολύ λυπηρό, που όμως θα κάνει πολύ καλό στον αγώνα που πρέπει να δώσουμε.
Ο δρόμος είναι ανοικτός και φωτεινός. Μένει να τον διαλέξουμε...

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με το σκεπτικό σου και λυπάμαι, πιστεύω ότι πρέπει όλοι να είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, και ντροπή του...γιατί κάτι έκανε....δεν μπορεί να του έριξαν χημικά στα καλά καθούμενα...Καλά του κάνανε.

Armonistas είπε...

Κι εγώ λυπάμαι με αυτά που λες. Μπορείς να τα υποστηρίξεις επώνυμα; Αν το κάνεις το συζητάμε εκτενέστερα...

Ανώνυμος είπε...

Αναπόσπαστο δικαίωμα μου να υποστηρίζω την άποψη μου έστω και ανώνυμα. Βάση πολιτικής του blog armoniki anaptixi, θεωρώ ότι εφόσον επιτρέπεις τα ανώνυμα σχόλια, θα μπορείς να κάνεις και διάλογο με ανώνυμους σχολιαστές, σε διαφορετική περίπτωση καλό θα ήταν να τα καταργήσεις και να έχουν δικαίωμα αποστολής μηνύματος μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες.

Κατά συνέπεια δικαίωμά μου να θεωρώ ότι ο Κος Γλέζος κάτι θα έκανε. Δεν μπορεί να πήγαν και να του πετάξανε χημικά στα καλά καθούμενα..Πώς δεν πετάξανε σε μερικές χιλιάδες κόσμου της πορείας... ?

Armonistas είπε...

Δικαίωμά σου είναι και θα είναι να λες και να θεωρείς ότι θέλεις.
Δικό μου είναι να επιλέγω πώς και τι θα συζητώ...

Velos είπε...

Μα είναι προφανές...
ο Γλέζος με την τρέλλα της εφηβείας των 88 του χρόνων, θα έσπαγε βυτρίνες και θα έριχνε μολότοφ.
Μήπως λίγο ντροπή, λέω μήπως...?

Ανώνυμος είπε...

κ. Ζάρο αλλά και λοιποί αναγνώστες του μπλογκ, επιτρέψτε μου να επανατοποθετήσω την άποψη μου και τη γνώμη μου γιατί προφανώς την πρώτη φορά παρεξηγήθηκα και είχα μια .... αντιδημοκρατική αντιμετώπιση. Καταρχάς να πω ότι θεωρώ πως όλοι οι πολίτες είναι ίσοι όσο επώνυμοι ή ανώνυμοι είναι και γι αυτό το λόγο όταν παίρνουν - ή να το θέσω καλύτερα - όταν παίρνουμε μέρος σε μια πορεία πρέπει να περιμένουμε και τις συνέπειες. Αν παρεκτραπούμε ή παρανομήσουμε κατά κάποιον τρόπο, λογικό και αυτονόητο να έχουμε αυτήν την αντιμετώπιση που είχε ο κ. Γλέζος. Αν πάλι αδίκως μας φέρθηκαν έτσι τότε αν μη τι άλλο οφείλει να αντιμετωπίσει η ΕΛΑΣ τις οποίες συνέπειες. Αυτό θα το δούμε στην πορεία του θέματος για το ποιος έφταιγε, αν έφταιγε, αν έπρεπε να γίνει ότι έγινε κτλ. Αυτή είναι η άποψη μου - που θέλω να πιστεύω ακόμα και τώρα - ότι την εξέφρασα σε ένα ελεύθερο blog που ξέρει όχι μονό να δημιουργεί αναρτήσεις αλλά και να ΔΕΧΕΤΑΙ τα σχόλια... οποία κι αν είναι αυτά, από οποίον κι αν είναι γραμμένα. Αν για παράδειγμα εγώ κ. Ζαρο ήμουν επώνυμος ή ας πούμε ήμουν ο ίδιος ο κ Γλέζος που σχολίαζα κάτι στο μπλογκ σας, θα είχα άραγε την ιδία μεταχείριση από σας ? Σαφώς και όχι.. Λυπάμαι για την άδικη τοποθέτηση σας στα παραπάνω σχόλια μου. Δείχνετε δυστυχώς περισσότερο αυταρχισμό παρά δημοκρατικό χαρακτήρα.
Όσον αφορά το δικαίωμα σας να επιλέγετε τα θέματα συζήτησης είναι αδιαμφισβήτητο. Όσον αφορά το πώς τα συζητάτε τότε συγνώμη αλλά δεν χρειάζονται οι visitors και τα σχόλια. Μπορείτε κάλλιστα να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο blog σας και να στέλνετε σχόλια μόνο από το δικό σας account. Αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα ήταν και ποιό έντιμο. Δεν μπορώ να καταλάβω την έκφραση «Δικό μου να επιλέγω πώς και τι θα συζητώ». Μιλήσατε με την γλώσσα του εκνευρισμού, γεγονός που δείχνει σε πολλές περιπτώσεις τις πραγματικές διαθέσεις του admin. Τέλος, στην γλώσσα των business, ο πελάτης είναι πάντα πελάτης, κάτι που ίσως σας διαφεύγει. Ακόμα και οι ανώνυμοι σχολιαστές μετράνε ως επισκέπτες. Αν δεν τους επιθυμείτε κ. Ζαρο, τους διαγράφετε. Ή εστω εμποδίζετε την δημοσίευση ανωνύμων σχολίων... Κάτι που ξέρουμε πολύ καλά και οι δυο πως δεν είναι όμορφο να μην έχει επισκέψεις και σχόλια ένα μπλογκ όσο μικρό ή μεγάλο κι είναι (αναφέρομαι στις διαφημίσεις που έχετε και πληθαίνουν ανάλογα με την επισκεψιμοτητα) ..

Ευχαριστώ για τον χώρο που μου διαθέσατε.

Ανώνυμος

(παραμένω ανώνυμος διότι μου δίνεται το δικαίωμα αυτό.)

Ανώνυμος είπε...

αναποσπαστο δικαιωμα σου ειναι να υποστηριζης την αποψη σου συμφωνω σημερα το μεσημερι εφαγα φασολαδα μολις σε διαβασα ανωνυμε εριξα ενα κλασιμο... Ο Γυαλινος.

Ανώνυμος είπε...

Ετων 88 και σε τετοια πορεια, μπροστά μπροστά κιολας στις φασαριες .... εχεις δικιο velo...θα φταιει η εφηβεια....
Τοση ωρα δεν καταλαβαινω γιατι σε μια τετοια πορεια πρεπει ο οποιοσδηποτε να εχει τετοια μεταχειριση... οποιος κι αν εινια αυτος... απο την αλλη ... βλεποντας το βιντεο και μην ξεροντας τι εχει προηγηθει αναρωτιεμαι : γιατι να βρεθει εκει μπροστα ο κ. Γλεζος και γιατι του φερονται ετσι... τι προηγηθηκε αραγε? κι αν προηγηθηκε... ποιος ματατζης εχει τοσο φασισμο μεσα του ωστε σε αποσταση αναπνοης να ψεκαζει εναν ηλικιωμενο στο προσωπο (δεν με ενδιαφερει αν ηταν ο Γλεζος ή οχι, θα μπορουσε να ηταν κι ο παπους μου)....

Ανώνυμος είπε...

Ψαχνοντας στο google για το θεμα αυτο, μου βγηκε το δικο σας μπλογκ. Δεν συνηθιζω να γραφω σε τετοια μπλογκ γιατι τελικα οσο σοβαρο κι αν ειναι ενα θεμα παντα θα υπαρχουν καποιοι ανεγκεφαλοι που το υποβιβαζουν με φασολαδες ή τα επακολουθα της... κριμα.... και για τους διαχειριστες που τα επιτρεπουν και στους ιδιους τους αναγνωστες, εμας που τα ανεχομαστε. Η δικη μου η ανεχεια τελειωσε. Γεια σας και καλα μυαλα.
Λενα

Armonistas είπε...

Έχουμε διαφημίσεις, είμαστε αυταρχικοί με αντιδημοκρατική αντιμετώπιση και πολλά ακόμη. Όσο ζω, με μαθαίνω καλύτερα.
Γυάλινε, πρόσεχε μη ραΐσεις...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε εχεις πολυ σοβαρες αποριες,ποιος σου ειπε οτι υπαρχει Ματατζης φασιστας;ποιος σου ειπε οτι το 'κλασιμο' δεν ειναι αποψη;
παντως ο παππους σου αποκλειεται να ηταν.....
Ο Γυαλινος

P.V είπε...

Αν δεν υπήρχαν οι Γλέζοι οι Μακρυγιάννηδες οι Κολοκοτρωναίοι και τόσοι άλλοι… ίσως δεν θα υπήρχες.. ανώνυμη Λένα.. λίγος σεβασμός στην ιστορία αυτού του τόπου δεν βλάπτει…αλώστε δεν έχει και σημασία αν ήταν ο Γλέζος η ο παππούς σου… ειδές το βίντεο??? Που ειδές την απειλή στους Ματατζιδες?? η μήπως δεν είδες αυτό το τέρας που πηδάει για να τον ψεκάσει… όσο για την ελευθερία του blog.. όπως βλέπεις σου επέτρεψε να γράφεις αυτά που γράφεις… αι στα τσακίδια… για να μην πω τίποτε άλλο…

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε επωνυμε P.V., σ ευχαριστω που ενιωσες οτι οφειλεις να με βάλεις στη θεση μου αν και οφειλω να σου πω να ξαναδιαβασεις αυτο που γραφω πιο προσεκτικά. Και επειδη ξερω πολυ καλα απο ιστορια (αν μη τι αλλο τη σπουδασα γι αυτο αν δεν ξερεις μη μιλας για τους αλλους παρα μονο για τον εαυτο σου)ξερω πολυ καλα τι ειπα παραπανω. Που ειδες εσυ να γραφω για απειλή στους ματατζιδες?? η μήπως δεν ξερεις ελληνικα ?????????? Διαβασε λιγο πιο προσεκτικα και θα καταλαβεις. Και αν δεν μπορεις να καταλαβεις να στο ξαναπω με πιο απλα λογια...αποκαλω το τερας (οπως πολυ καλα ειπες) των ματ φασιστα γιατι ποιος λογικος ανρθωπος θα ψεκαζε εναν ηλικιωμενο ανθρωπο, οτι κι αν του κανε στο προσωπο και απο τοσο κοντα ?? με λιγα λογια ΜΑΛΑΚΑ ΛΕΩ ΤΟ ΜΑΤΑΤΖΗ (συγνωμη για την εκφραση αλλα επρεπε να σε κανω να το καταλαβεις). Ελευθερα λοιπον ξαναγραψα και ελευθερα θα πηγαινοερχομαι απο τα τσακιδια που με εστειλες για να ξαναγραψω. Περαστικα σου και μαθε να διαβαζεις σωστα αυτη τη φορα (μην αποστηθιζεις μονο ιστορικα ονοματα κριμα ειναι)
Φιλικά
Λενα

Unknown είπε...

Armonistas opos leme Gialinos i P.V?...Isos xerete kalitera k. Zaro na milate me alla onomata ektos tou dikou sas. Simfwnw se kapoia themata mazi sas alla to exete paraxeutilisei tora teleutaia..

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στο μυαλό για την κυράτσα και το κάθε μαλάκα εδώ μέσα! ΧΑΡΤΙΝΟΣ

Armonistas είπε...

Ε ρε γλέντια στο μπλογκ μας!!! 14 σχόλια!!! Πάμε για 31.
Julia δυστυχώς ατύχησες. Αυτοί που αναφέρεις είναι άλλοι, υπαρκτοί και διαφορετικοί και τους γνωρίζουν πολλοί. Δεν πειράζει όμως. Αφοδεύστε ελεύθερα.
Έτσι κι αλλιώς, έχουμε βιολογικό καθαρισμό στην Αρμονική και δεν ανησυχούμε μήπως γεμίσει ο βόθρος.
Πάντως ανώνυμε, ποσοστά από τις διαφημίσεις δεν έχει, έτσι; Να "εξηγούμαστε" για να μην "παρεξηγούμαστε".
Επίσης απ' ότι βλέπω το "καλά του κάνανε" στο πρώτο σχόλιο, έγινε "Αυτό θα το δούμε στην πορεία του θέματος για το ποιος έφταιγε, αν έφταιγε, αν έπρεπε να γίνει ότι έγινε κτλ.". Καλά το πας.
Στο επόμενο σχόλιο γράψε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ για ποικιλία...

Armonistas είπε...

Πάντως τον ΧΑΡΤΙΝΟ δεν τον ξέρω...

ginisg είπε...

Κύριε Ζάρρο Ανδρέα του Απ.

Να προσέχεις τα σχόλια που κάνεις (σε άλλα blog η ηλεκτρονικές εφημερίδες) γιατί πιθανόν (ίσως, μάλλον, τείνουν) να ενοχλούν.

Για τους γραμματισμένους το Ζάρρος γράφετε με 2 ρ (όπως ρουφιανιά) και τονίζετε στην παραλήγουσα, η Λένα είναι ανώνυμη, γένους θηλυκού(;) και τονίζετε και αυτή στην παραλήγουσα και οι Καλλικράτειες αυτοδιοικητικές δημοτικές εκλογές όλο και πλησιάζουν.

Για να …. προοδεύσουμε λίγο περισσότερο,

Άφιλα, Άτιμα, Επώνυμα…

Γιώργος Γκίνης

Armonistas είπε...

Αντεύχομαι Γιώργο και για τα δικά σου σχόλια, στο άλλο μπλογκ. Ενοχλείς! Ενοχλείς!
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο. Μερικοί δεν τον ξέρουν και μπορεί να τον πιστεύουν!
Ειν' ο κατήφορος πολύς ακόμα;

Velos είπε...

Ειναι εποικοδομητική η κουβέντα.
Ο ανώνυμος άλλαξε ρώτα. Αναρχοανώνυμο τον κόβω σε λίγο (μην πω και αρμοανώνυμο)

Unknown είπε...

Armonista γνωρίζεις ότι σε πολλά πράγματα μιλάς ΟΚ και σε μερικά έχεις άδικο. "Δικό μου είναι να επιλέγω πώς και τι θα συζητώ...". Περιμένουμε διευκρίνιση...

κ. Γκίνη είστε φιλόλογος...διότι και εσείς έχετε κάνει ορθογραφικά σφάλματα τα οποία μπορείτε να τα διαπιστώσετε εύκολα άμα λειτουργήσει λίγο καλύτερα το μάτι σας..!

Υ.Σ Ότι κυκλοφορούν και μπράβοι/Τσιράκια στα blogs δεν το γνώριζα..!

Velos είπε...

Εγω τι είμαι τωρα για να καταλάβω δηλαδη, μπράβος ή τσιράκι?

Τι τσιράκια και βλακείες φαντάζεστε? Σύνδρομα καταδίωξης έχεις julia μου φαίνεται


Ο armonistas ειπε ότι είναι δικαίωμά του να να επιλέγει πώς και τι θα συζητάει.
Δηλαδη δεν έχει το δικαίωμα να επιλέγει πως και τι θα συζητάει???

Όλοι το έχουν εκτός από αυτόν?
Οι άλλοι δημοκρατία κι ο Ανδρέας μόνος του απέναντι?
Τιμωρία δηλαδη θα τον βάλουμε?

Απλά να σπάσουμε το ρεκόρ των posts παμε χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Λενα,διακρινω οτι εχεις σαδομαζοχιστικες τασεις και γουσταρω πολυ!
Τζουλια ή Τζουλια Αλεξανδρατου σε ειπαμε;
Ο Γυαλινος

Armonistas είπε...

Julia δεν έχω δικαίωμα να συζητάω ότι θέλω και όπως το θέλω; Πρέπει δηλαδή να συζητήσω με κάποιον που ανώνυμα λέει, καλά του κάνανε του Γλέζου; Δεν γουστάρω. Απλό; Δεν παω να πιω μια σαμπάνια Julia μου καλύτερα...
Πάω! Καλό ξημέρωμα

Velos είπε...

katse gia to 31 reeee

Unknown είπε...

Τα sexualika σου υπονοούμενα αγαπητέ Αρμονίστα μου δείχνουν ότι έχεις και εσύ το πρόβλημα της αγαμίας και για τον λόγο αυτό έχεις επικεντρώσει όλες σου τις "ανωμαλίες" στον Δήμο Ξυλοκάστρου.

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν γαμιεστε ολοι εδω μεσα διαφωτιστες και μη.

Ο ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ

Velos είπε...

Το εξωθήσατε στα άκρα το κορίτσι.
Άλλά το υπονοούμενο το πιάσαμε βλέπω julia ε?
Ενημερωμένη σε βρίσκω για κορίτσι!
Νόμιζα ότι η παρακολούθηση σαμπάνιας ήταν ανδρικό σπορ, αλλά αλλάξανε οι καιροί φαίνεται.

(Να τα βλέπουμε και με λίγο χιούμορ δεν θα έβλαπτε και πολύ πάντως, δε συμφωνείς?)

ginisg είπε...

Julia,

Καμία σχέση με τη φιλολογία δεν έχω.

Ένας απλός αγρότης είμαι (φαίνετε και στο προφίλ μου με ένα κλικ).

Μου αρέσει αρκετά η ΠΑΡΕΑ η αποψινή, αλλά μιας και αύριο το επαγγελματικό καθήκον με θέλει στις επάλξεις του αγώνα από νωρίς το πρωί σε αντίθεση με κάποιους που απολαμβάνουν την Σαββατιάτικη σχόλη, να σας ευχηθώ για την ώρα:

«Καληνύχτα σας… λατρεύω, αύριο πάλι….»

Μπράβο(ι) σε όλους και όλες για την συμμετοχή σας στο ….. blog και στην ωραία κουβεντούλα.

Γιώργος Γκίνης

Τώρα πως το γράφουν … Υ.Γ. ή Υ.Σ (όπως και να ’χει) το μαγκούφικο το κομπιούτερ μου δεν τα … διορθώνει τα ορθογραφικά!!! Τι να κάνω;

Armonistas είπε...

Αυτά είναι τώρα. Ακούς Velos; Για να πάμε 31 θα ακούσω κι άλλα...
Julia μου όσο πας φανερώνεσαι περισσότερο. Όλο και πιο επώνυμος γίνεσαι. Πες κι άλλα...

Ανώνυμος είπε...

Τζουλια ο Γυαλινος ειμαι,γιατι τετοια εμμονη με το Ζαρρο;
Ο Γυαλινος

Armonistas είπε...

31. ΟΚ. Καληνύχτα

Velos είπε...

Καήκαμε!
Καληνύχτα Ανδρέα, ανώνυμε,julia, Γιώργο, γυάλινε, P.V και λοιποι συμπαίκτες!

Unknown είπε...

το να συμμετέχεις εδώ μέσα, δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι ψάχνεσαι, το οποίο κάνει ο armonistas..

Ανώνυμος είπε...

Good night magkes. 35 sxolia simera. Recor gia ta Korinthiaka blogs. Megales stigmes!

O petrinos

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ "άγαμοι θύται
GATOPARD

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ άγαμοι θύται.
GATOPARD

Ανώνυμος είπε...

Kala toy kanane. TELOS! 0-1 TO SCOR.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ .
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ IQ ΕΧΕΙΣ ΡΑΔΙΚΙΟΥ
GATOPARD

Ανώνυμος είπε...

ΙQ ποντικιού έχει η κόρη σου ίσως..Δες καλύτερα τα post άνω και θα καταλάβεις τι πιστεύει ο κόσμος..αν και ο περισσότερος χέστηκε να σου πω.

P.V είπε...

Το παρακατω για την κυρα λενα και την καθε κυραλενα.. απο το olympia.gr


Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010

"Φασιστική εκτροπή: Διέταξαν έρευνα για τον Παναγόπουλο και για τον Γλέζο κουβέντα!"

"Το άθλιο κράτος της “Νέας Διακυβέρνησης” προστατεύει τους βαρώνους του αλλά δεν δίνει δεκάρα για τους πραγματικούς αγωνιστές. Έτσι, περιορίστηκαν σε ανούσιες συγνώμες για την απρόκλητη επίθεση στον πραγματικό αγωνιστή Γλέζο, ενώ για το κρατικό φερέφωνο διατάχθηκε έρευνα!...


Όμως, την ίδια στιγμή που βρίσκονται προφυλακισμένοι αστυνομικοί για την υπόθεση του Χιλιανού, ο Υπουργός ΠΡΟ ΠΟ αφήνει ατιμώρητους τους ένστολους που χτύπησαν και ψέκασαν έναν άνθρωπο που ΣΙΓΟΥΡΑ γνώριζαν, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του.

Υπάρχει όμως και μία άλλη παράμετρος εκτός από την σημειολογία της πράξης: Το περιστατικό έγινε μπροστά στις κάμερες, ενώ υπήρχαν εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες. Υποτίθεται ότι οι άνδρες των ΜΑΤ οφείλουν να φέρουν διακριτικά στις στολές.

Άρα είναι εύκολο να γίνει γνωστή η ταυτότητα τους, εκτός εάν… ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ.

Γιατί; Οι παλαιότεροι θυμούνται τις πρακτικές του βαθέως ΠΑΣΟΚ, όπου πίσω από τα περιβόητα ΜΕΑ βρισκόντουσαν “αγνώστου ταυτότητας” και υπερβάλλοντος ζήλου πραίτορες. Λέτε να έχουμε αναβίωση;

Γιατί ποιός Έλληνας θα τολμούσε να σηκώσει χέρι επάνω στον Γλέζο; Γιατί λοιπόν δεν γίνεται ΕΔΕ όπως στην περίπτωση του Χιλιανού; ΠΟΙΟΙ χτύπησαν τον Γλέζο; Μήπως ήταν …οι Έλληνες πολίτες του μέλλοντος που ονειρεύονται κάποιοι Γερμανοτσολιάδες;"

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν όλοι τις αμπελοφιλοσοφίες..δεν κοιτάν τα χάλια της Ελλάδας και πως την χαντάκωσαν οι πολιτικές τους...ο Γλέζος μας μάρανε...

Για ψάξε:

- Τι σύνταξη λαμβάνει το κάθαρμα αυτό?

- Πώς την λαμβάνει, και με ποια δικαιολογία??

Ενώ εσύ γαμι**** και ο καθένας...

Tornado

P.V είπε...

σιγουρα η πολιτικη του Γλεζου δεν χαλασε την Ελλαδα... η συνταξη του σε πηραξε...?? ποιος ξερει τη χαραμοφαις εισε και του λογου σου...

Armonistas είπε...

Τα σχόλια στα "Γαλλικά" θα τα σβήνω... Σβήστηκαν 2.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά ρε παιδιά που κανετε κάποια σχόλια.Στην πραγματικότητα ζούμε στη χώρα της απολυτης αποχναυνωσης.200.000 ΗΛΙΘΙΟΙ αγορασαν το DVD της Τζουλιας και άλλες τόσες χιλιάδες "καταπιεσμένες" ετοιμάζονται την Δευτέρα να τα σπάσουν στα μπουζούκια.Ετσι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

σιγουρα η πολιτικη του Γλεζου δεν χαλασε την Ελλαδα... η συνταξη του σε πηραξε...?? ποιος ξερει τη χαραμοφαις εισε και του λογου σου...


Αυτό μπορεί να γραφεί στα ελληνικά και ώς:

Σίγουρα η πολιτική του Γλέζου δεν χάλασε την Ελλάδα...η σύνταξη του μήπως σε πείραξε? Ποίος ξέρει τι χαραμοφάης είσαι και του λόγου σου..?

Να σε ρωτήσω με την σειρά μου P.V:

-Δημοτικό έχεις τελειώσει?
-KKE-ΠΑΜΕ-Χ.ΑΥΓΗ ΕΙΣΑΙ???

P.V είπε...

την επόμενη φορά θα βάζω τόνους και θα προσέχω την ορθογραφία για να μην στεναχωρώ τους Χουντικούς που κυκλοφορούν..