Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...

Ακούστε την ανακοίνωση του δημάρχου Ξυλοκάστρου σχετικά με το "σχέδιο" της δημοτικής αρχής να κάνει πάρκινγκ τον προαύλιο χώρο του Κέντρου Νεότητας. Η ανακοίνωση έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της 23-3-2010.
Το τραγελαφικόν, ότι για τα παιδιά που πάνε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) που στεγάζεται στο ισόγειο του Κέντρου Νεότητας, θα μπαζώσουν τα συντριβάνια και θα κάνουν πάρκινγκ, το αντιπαρερχόμαστε. Εμείς, τους έχουμε συνηθίσει άλλωστε. Απλά κρατήστε την ημερομηνία και τον τρόπο ανακοίνωσης του σχεδίου, ως ενημέρωση στο ΔΣ προ ημερησίας. Σύντομα, θα χρειαστεί...

9 σχόλια:

Λάμπης Φίλης είπε...

Αυτό που θα σας πω είναι τσεκαρισμένο: Είχε πρόθεση να το ανακοινώσει τη πρωταπριλιά, έκανε λάθος την ημερομηνία... Καλά, θα τρελαθούμε, αφού δεν λειτουργούν τα συντριβάνια, λόγω παλαιότητας, ας κάνουμε χώρο στάθμευσης!!!

Armonistas είπε...

Δεν έκανε λάθος. Εκείνη τη μέρα δεν μπορεί, γιατί έχει τη γιορτή του...

Ανώνυμος είπε...

το φαρμακειο του,υπογειο,ισογειο και πρωτος οροφος θα ηταν το καλυτερο παρκινκ,ας κοβει και εισητηριο....
Ο Γυαλινος

Ανώνυμος είπε...

που τον πετυχαμε τον δημαρχο ψαχναμε χρονια να τον βρουμε?

ΟΦΗ είπε...

Ο προβληματισμός είναι έντονος. Ποιός θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί οτι η εξέλιξη του ανθρώπινου νου βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας εποχής? Και οτι αυτή η νέα εποχή ξεκινά από εδώ, από το Ξυλόκαστρο? Μπάζωμα πισίνας - parking - 40 - K.N. 4 δεδομένα που ο κοινός νους δεν μπορεί να συνδυάσει. Μα ποιός τελικά διαθέτει τόσο περίπλοκο εγκεφαλικό μηχανισμό και έλυσε το παζλ?

ΟΦΗ είπε...

1. Ο Τόνι που πειραματίζεται με νέα φάρμακα και θέλει να πάρει το νόμπελ Χημείας?
2. Μήπως ο Fisherman που κάποιοι λένε οτι τελικά τετραγώνισε τον κύκλο αλλά δεν αποκαλύπτει την φόρμουλα γιατί θέλει να το κάνει στο 'Ελλάδα έχεις Ταλέντο'?
3. Ή μήπως "ΕΚΕΙΝΟΣ", ο πολύστροφος, ο ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖ, αυτός που κυκλοφορεί με παραβιασμένο trip και ονειρεύεται μια θέση και στο επόμενο ΔΣ αφού πρώτα κάνει ζυγοστάθμιση και περάσει ΚΤΕΟ?

Ανώνυμος είπε...

φιλε ΟΦΗ το παζλ το ελυσε ο κυριος ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Armonistas είπε...

Εγώ λέω o Fisherman...

Ανώνυμος είπε...

mhpos to elyse h siniora