Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK...

Δημιουργήθηκε ομάδα στο facebook για να μη γίνει πάρκινγκ το προαύλιο του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου. Όσοι είστε μέλη του φατσοβιβλίου δείτε την ομάδα εδώ

12 σχόλια:

ΟΦΗ είπε...

Ψαράκη (fisherman) γράφεις ιστορία. Έχεις σκάψει το μισό Ξυλόκαστρο και το άλλο μισό το έχεις γεμίσει λακούβες και λαγούμια. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που ψάχνεις να βρείς αλλά θα είναι πράγμα μεγάλης αξίας. Αν έχεις κληρονομήσει χάρτη θησαυρού και τον ψάχνεις θα σε βοηθήσω. Ο Περικλής έχει ενσωματωμένο ανιχνευτή μετάλλων αρκεί να τον σετάρεις στις 8000 στροφές (γύρνα το κινητό σου καταπάνω του και πάτα το 8). Μετά ακολουθησέ τον όπου και να πάει και εκεί που θα ρετάρει σκάψε και θα βρείς λίρες χρυσές. Καλή επιτυχία.

ΟΦΗ είπε...

Αν σκάβωντας βρείς ένα ρολόι SEIKO με παιδικό λουράκι να ξέρεις οτι είναι δικό μου και το είχα χάσει το 1975 κάτω από το καφενείο του Παπαταξιάρχη. Να το παραδώσεις σε παρακαλώ στην Αστυνομία. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό! ΟΦΗ έγραψες!

Armonistas είπε...

http://kostasanagnostopoulos.blogspot.com/2010/03/parking-video.html

ΟΦΗ είπε...

Η απόφαση ελήφθη στο υπό κατασκευή Φαρμακείο πριν ένα μήνα μεταξύ των τριών:
Τόνι: Fisherman τι θα τα κάνω τώρα όλα αυτά τα μπάζα?
Fisherman: Άστο πάνω μου, έχω μια ιδέα.
Τόνι: Εσύ πολύστροφε τι λες?
Πέρι: ΒΖΖΖΖΖΖΖΖ.
Τόνι: Προχώρα το.

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΗ είσαι ίδιοφυία.Το Κ.Ν. θα μπα-ζωθεί για να κρύψει εκει ο Fishe-rman τον αμύθητο θησαυρό του.Μάλιστα ο ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ(10Z) ανέλαβε να κατασκεύασει ενα πολύπλοκο αντίρροπο σύστημα ανέυρεσης μετάλλων υποδεέστερων του χρυσού.Αυτό βασίζεται στην αρχή:ω=2πf.Οπου ω=η συχνότητα,π=3,14 και f=η ακτίνα.Το 2 έχει να κάνει με το πλήθος των εμπνευστών του εγχειρήματος.Ετσι οι ομόκεντροι κύκλοι που δημιουργεί η συσκεύη σε συνδυασμό με τά διαδοχικά ΜΠΙΠ του θρυλικού πλέον SEIKO θα είναι σε θέση να υποδείξουν το ακριβές σημείο ταφης του θησαυρού.

Armonistas είπε...

ΟΦΗ, Σικελιανονό έχεις διαβάσει; http://armoniki.wordpress.com/2009/01/05/
Ολοκλήρωσε το σενάριό σου και στείλτο mail... Μέχρι 1200 λέξεις.

Ανώνυμος είπε...

αρμονίστα, βρήκες "ανταγωνιστή" για το σικελιανονό, το έχεις αφήσει αυτό, καιρός να επανέλθεις

ξυλινος είπε...

Είναι νομίζω αυτονόητο ότι μια και οι πισίνες προφανώς έχουν καταργηθεί,
Θα πρέπει να μετατραπούν σε χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά σε συνδυασμό με κήπο, mini παιδική χαρά και φυσικά δένδρα που πάντα λείπουν…
Όλα αυτά στα πλαίσια των εκπαιδευτικών – ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα παιδιά.
Στους κήπους μπορούν να φυτεύουν και τα παιδιά εποχικά άνθη πχ
Θα πρέπει να σπάσει προφανώς ο πυθμένας και βέβαια μετά, να επιχωματωθούν οι πισίνες.
Ιδέα μια….
YΓ. Θα ήταν χρήσιμο να το είχαμε επισημάνει και να το είχαμε προτείνει πριν οραματιστούν έναν ακόμη χώρο για τον τετράτροχο θεό….
Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

ξυλινος είπε...

θα μπορούσαμε να προτείνουμε και μια αίθουσα ξιφομαχίας!
για να λύνουν τις διαφορές τους πρίν, μετα ή κατα την διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων.....!
bingo

ΟΦΗ είπε...

Εγώ αγαπητέ μου δεν είμαι σεναριογράφος, ούτε νονό έχω διαβάσει και ούτε θα διαβάσω. Η σάτιρα ελπίζω να δίνει σε μερικούς κάποια μηνύματα. Αν κάποιος έχει πρόβλημα ας βγεί να το πεί και θα το σεβαστώ. Όταν όμως παρουσιάζεις τον εαυτό σου στον κόσμο και του λες "ψηφισέ μα να σε σώσω" και δεν αποδέχεσαι την κριτική και τη σάτιρα για όλα όσα κάνεις, τότε είσαι ΜΑΠΑΣ. Επίσης θέλω να σου πω οτι μετά τη σάτιρα ακολουθεί το δράμα διότι "τη δόξα πολλοί εμίσησαν αλλά το χρήμα ουδείς". Προσωπικά σου εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα σου και δηλώνω οτι θα σε στηρίξω όταν πρέπει και όπως πρέπει ανώνυμα και ανιδιοτελώς.

Ανώνυμος είπε...

ο μονος απο την δημοτικη αρχη που δεν χρησιμοποιει αυτοκινητο ειναι ο περικλης και μπραβο του αλλα επιτελει ενα αλλο εργο μεγαλης σημασιας. Τον εχει βαλει ο FISHERMAN να περπαταει ολο το Ξυλοκαστρο επειδη εχει επανω του τον ανιχνευτη λακουβας και οταν τις εντοπιζει τον ειδοποιει και ο FISHERMAN αμεσως δινει εντολη να πεσει τσιμεντο


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ