Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Και το Ξυλόκαστρο είπε το ΟΧΙ λίγο νωρίτερα (+ μερικές ειδήσεις)...


Για πρώτη φορά στο Ξυλόκαστρο, σύσσωμοι οι έμποροι έκλεισαν τα μαγαζιά τους για μία μέρα και είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πολιτική της κυβέρνησης που τα απειλεί με αφανισμό. Αυτό που έζησε σήμερα η αγορά του Ξυλοκάστρου δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά της αγοράς του. Δεν άνοιξε ούτε φούρνος, ούτε κρεοπωλείο, ούτε κάποια άλλη μικρή εμπορική επιχείρηση.
Στη συγκέντρωση που έγινε έστειλαν τα μηνύματά τους στην κυβέρνηση ο Εμπορικός Σύλλογος, οι εκπαιδευτικοί, οι δημοτικοί υπάλληλοι και το συντονιστικό της "Πλατείας Ξυλοκάστρου". Μηνύματα αξιοπρέπειας, αντίστασης και συνέχισης του αγώνα. Μια ελπιδοφόρα συμμετοχή για την πολύ δύσκολη περίοδο που μας περιμένει και από την πόλη μας, που έρχεται να προστεθεί στις μεγάλες κινητοποιήσεις που έγιναν σήμερα σε όλη τη χώρα.

ΥΓ: Μερικοί ενδιαφέροντες σύνδεσμοι...

Ανοιχτή επιστολή του Κ. Βαξεβάνη στον Ευαγ. Βενιζέλο...

Πώς θα πληρώσουμε μόνο τη ΔΕΗ και όχι το χαράτσι...

Σχετικά με το όραμα του Τατούλη για την Πελοπόννησο...

1 σχόλιο:

πελατης είπε...

θετική και ίσως ελπιδοφόρα η θέση του εμπορικού συλλόγου Ξυλοκάστρου και ας ελπίσουμε οτι ηλθε η ώρα να κατανοήσουν πλήρως οι καταστηματάρχες οτι δεν μπορεί πλέον αυτή η πόλη να είναι η ποιό ΑΚΡΙΒΗ στην"επικράτεια"!!!
Το Κιάτο είναι δίπλα και ο κόσμος που πηγαίνει και ψωνίζει εκεί, είναι αρκετός πλέον και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν εδώ.
Αρκετά τόσα χρόνια με την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Ας αλλάξουν τακτική πρίν να είναι πολύ αργά!

υγ. ..και γράφω για την πλειοψηφία των καταστημάτων και ειδικά των χρωματοπωλείων - σιδηρικών και πολλών άλλων, φαγάδικων κλπ κλπ
Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουν τακτική συνειδητά!