Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Ας ξεκινήσουμε τη χρονιά, με κάτι εύθυμο...

Επαληθεύτηκε ο "Σικελιανονός", για τις αλλαγές στο δήμο Ξυλοκάστρου. Έλεγε στο τέλος του 4ου επεισοδίου:
"...«Καλά λοιπόν, Αύγουστε Κολοτούρουμ και Σεπτέμβριε Μπρακούλουμουμ. Αφού είχε δίκιο ο Ιούνιος Παπαστελάτουμ πηγαίνετε να του κάνετε παρέα στην Αφρική. Χαθείτε από τα μάτια μου αμέσως» φώναξε ο Αντώνιος και ξάπλωσε στο ανάκλιντρό του, κάνοντας πως σκέφτεται.
Απογοητευμένοι και σκυφτοί έφυγαν και πήγαν στον Παπαστελάτουμ. Ετοίμασαν τα πράγματά τους και όλοι μαζί ξεκίνησαν για το μακρινό ταξίδι.
Στην Αφρική βέβαια μόνο ο Κολοτούρουμ έφτασε, όπου έμεινε για πάντα. Έφτιαξε μεγάλη οικογένεια και πολλούς αιώνες αργότερα, απόγονοί του ξαναγύρισαν στην Ευρώπη, σαν ποδοσφαιριστές. Ο γνωστός Κόλο Τουρέ της Άρσεναλ ήταν ένας από αυτούς.
Ο Παπαστελάτουμ πήγε στην Κεφαλλονιά όπου έζησε ήσυχα κι ωραία, ενώ ο Μπρακούλουμουμ πήρε μαζί του έναν Μηχανιψιό, πήγαν σ’ ένα καντόνι της Ελβετίας και πρόκοψαν χτίζοντας πύργους και καλύβια…."
Αντικαταστάθηκαν λοιπόν οι αντιδήμαρχοι Κολοτούρος και Μπρακούλιας από τους Μενούνο και Δούρη. Σε λίγο και καιρό θα έχουμε "νέα" και από τον Παπαστελάτο, οπότε θα ολοκληρωθεί η πρόβλεψη.
Έτσι, ο εκλεκτός του Συνασπισμού Ξυλοκάστρου κ. Περικλής Μενούνος πήρε "θέση" και επισημοποιήθηκε η συμμετοχή τους στη φιλελεύθερη διακυβέρνηση του δήμου.
Να γελάσουμε; Να κλάψουμε; Τι να κάνουμε;

1 σχόλιο:

P.V είπε...

Αν δεν είχαμε τη γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ που συνεχίζετε υπό την ανοχή αν όχι τις ευλογίες της Δύσης, σίγουρα θα γελούσαμε πολύ…..

Πάντως ακόμα περιμένουμε την αντίδραση του ΣΥΝ Κορινθίας σχετικά με τα ΣΔΙΤ και την ψήφο του αγαπητού τους..….

Ave Kaisar……