Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

FREE GAZA...Από τη δημοτική κίνηση Χαϊδαρίου "Πολίτες σε δράση" μας ήρθε η παρακάτω πρόσκληση:
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-01-2009 ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
Συμμετέχουν: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Στάθης Δρογώσης, Διάφανα Κρίνα, Lost Bodies, Misuse, Χνάρια, Flaco, Κίτρινος Δάχτυλος, Mind Waltz, Chewing Gum, Des Files Des Ames, Cinekod , Raindogs
ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!
…… Η ρίψη εκατοντάδων τόνων βομβών σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, όπως η Γάζα, είναι έγκλημα πολέμου. Ένα έγκλημα που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Στην πραγματικότητα αποτελεί υλοποίηση του πάγιου Ισραηλινού σχεδίου για την ουσιαστική εξουθένωση και εξόντωση του παλαιστινιακού λαού και της αντίστασης του.
…… Η περικύκλωση και ο κατακερματισμός των παλαιστινιακών εδαφών από τους εποικισμούς, τα τείχη, η καταστροφή των υποδομών, η μετατροπή της Γάζας σε κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης, η πείνα, η ανεργία, συνδέονται άμεσα με τις φονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού κράτους.
…… Είναι τα επιμέρους κομμάτια, που συνδέουν το παζλ της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή σύμφωνα με τα σχέδια των Αμερικάνικης κυβέρνησης αλλά και των ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία -σε απόλυτη αντίθεση με τους λαούς της Ευρώπης, που αγωνίζονται για ειρήνη και δικαιοσύνη- στηρίζουν ενεργητικά το αποτρόπαιο έγκλημα για την «Νέα Μέση Ανατολή».
…… Σοβαρές είναι και οι ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή, που συνδέεται με στρατιωτικές και οικονομικές συμφωνίες με το Iσραήλ και χρησιμοποιεί ακόμα και τα ασφυξιογόνα του, στην καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων.
…… Σε αυτή την προσπάθεια των Ιμπεριαλιστών να απομονώσουν τον Παλαιστινιακό λαό και να τον συντρίψουν με την ολομέτωπη Ισραηλινή στρατιωτική επέμβαση πρέπει να ορθωθεί ένα παγκόσμιο τείχος αντίστασης και αλληλεγγύης. Καλούμε όλους τους φορείς και τα σωματεία της περιοχής να δείξουν ενωτικά και παλλαϊκά την αλληλεγγύη τους στους Παλαιστινίους.
-Να σταματήσουν τώρα οι Βομβαρδισμοί.
-Να σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας.
-Να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες.
-Να γκρεμιστεί το τείχος του αίσχους.
-Να ακυρωθούν τώρα όλες οι στρατιωτικές συμφωνίες Eλλάδας – Iσραήλ
Ανεξάρτητο, Ενιαίο, Ελεύθερο Παλαιστινιακό κράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: