Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ....

Το βίντεο του Λάκη Γιαννιδάκη ισοδυναμεί με 1000 λέξεις και βάλε.
Ελπίζουμε να το δουν αγρότες απ' όλη τη χώρα, ...για να "παραδειγματιστούν".
Ο εικονιζόμενος είναι ο κ. Κ. Παπαβασιλείου, μέλος της λεγόμενης "Συντονιστικής Επιτροπής" του μπλόκου και πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το video αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις πανελλαδικά. Μετά την αναρτησή του στη Σφεντόνα ,αναδημοσίευτηκε όλο το σχετικό άρθρο με το video, απο το troktiko(πρώτο σε επισκεψιμότητα blog της χώρας).Και με τη βοήθεια τη δική σας, ελπίζουμε να "ανοίξουν " πολλά μάτια που ηθελημένα ή μη παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Λάκης Γιαννιδάκης

Armonistas είπε...

Ελπίζω κι εγώ, το φιάσκο του Ισθμού να βοηθήσει... Ενόχλησε πολλούς η όλη ιστορία και το βίντεο βοήθησε να ενοχληθούν κι άλλοι που δεν βρέθηκαν εκεί.
Ελπίζω κάτι να μείνει!

ginisg είπε...

Ο …γνωστός και μη εξαιρετέος «κύριος» Κώστας Παπαβασιλείου, του οποίου η συμπεριφορά και η …αφοσίωση στην εκπροσώπηση των συμφερόντων των αγροτών της περιοχής μας (από την περίοδο των διεκδικήσεων για αποζημιώσεις από τις πυρκαγιές του 2000 στην Δυτική Κορινθία), σε όλους μας είναι …γνωστή, σε όλο του το μεγαλείο!!! Θαυμάστε το λόγο αυτού του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΑ, ταγμένου να υπηρετεί τα συμφέροντα του ΑΓΡΟΤΗ. Να τον χαιρόμαστε!!!