Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Το ΤΟ.ΣΥ.Ν. έχει ένα πλην...

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) κ. Γιάννης Μαντζίκος, μάς κοινοποίησε μια ανοικτή επιστολή του, προς το δήμαρχο Ξυλοκάστρου. Δυστυχώς, όπως θα διαβάσετε, οι "δημοκρατικοί" αποκλεισμοί των αρχόντων μας, συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, θύμα είναι το ΤΟ.ΣΥ.Ν..
Είναι τραγικό, αυτό που συμβαίνει στο δήμο μας. Πολίτες που ενδιαφέρονται για τα κοινά, νέοι άνθρωποι, αντί να ενθαρρύνονται, αντιμετωπίζονται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο από τη δημοτική αρχή. Και αυτό γιατί; Διότι έχουν ένα πλην! Δεν είναι "ημέτεροι".
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του θεσμού του συμβουλίου Νέων, φάνηκε η διάθεση της δημοτικής αρχής να μην παραχωρήσει χώρο δημιουργίας και συμμετοχής στους νέους. Έτσι, χωρίς λόγο!
Όπως χωρίς λόγο, έβαλαν "απέναντι" την Αρμονική Ανάπτυξη, από την αρχή της καριέρας τους, ως τοπικό καθεστώς. Ήταν Μάρτης του 2003, όταν ζητήσαμε το θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" για να φέρουμε μια θεατρική παράσταση και μας το αρνήθηκαν!!!. Θα το θυμάστε οι περισσότεροι. Ή το Πνευματικό Κέντρο ή κανείς, ήταν η απάντησή τους. Τέλος πάντων, ας μην σκαλίζουμε παλιές πληγές.
Το θέμα είναι ότι οι αντιδημοκρατικές συμπεριφορές τους συνεχίζονται και μάλιστα σε ανθρώπους και θεσμούς, που δεν είναι αντιπολιτευόμενοι. Ούτε έχουν τέτοιο ρόλο, μα ούτε έχουν δείξει να τον αποζητούν. Είναι μόνο ...διαφορετικοί!!! Και αυτό στα μέρη μας, απ' ότι φαίνεται, είναι ποινικό αδίκημα.
Διαβάστε την επιστολή εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: