Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...

Ο νέος ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ διοργανώνει στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και ώρα 19:00 μια πρώτη «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», με στόχο την γνωριμία όλων των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου φορέα ή προσώπου για τον πολιτισμό, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων-κατάθεση προτάσεων, γύρω από όλες τις δράσεις-πτυχές του πολιτισμικού μας γίγνεσθαι.

Καλούνται οι πολίτες που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας να παραστούν στη συνάντηση και να συμβάλλουν στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων και οραμάτων.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο σπουδαίος τομέας του πολιτισμού μπορεί με συντονισμένες ενέργειες, με συνεργασίες πολλών ανθρώπων, με πάθος, επιμονή και υπομονή, να δημιουργήσει θετικές κοινωνικές συνθήκες, ικανές να βοηθήσουν την περιοχή μας αλλά και τη χώρα μας γενικότερα.

Είμαστε τέλος σίγουροι ότι πολλοί συνδημότες μας συμμερίζονται την αναγκαιότητα της νέας πανδημοτικής πολιτισμικής μας προσπάθειας και θα συμβάλλουν να υλοποιηθούν οι κοινές μας προσδοκίες.

Το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.

1 σχόλιο:

anef είπε...

Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Δήμου Σικυωνίων.

Ανοιχτή θεματική διαβούλευση για τον πολιτισμό στον Δήμο Σικυωνίων έγινε την Κυριακή 27-2-2011, 6μμ στο πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου στην οποία συμετείχαν φορείς....κλπ..

Εφημερίς Σικυωνίων Πολιτών, φύλλο 70 Μάρτιος 2011......