Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο Στάθης για τον Mr Beglitis...

Ο γνωστός δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας περιέλαβε τον ΑΝΥΕΘΑ κ. Μπεγλίτη, για τα λεγόμενά του περί των επεισοδίων. Έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Στάθης στο φύλλο της Παρασκευής 13/5/2011:

"...Και, σαν να μην είχε δει όλα αυτά το πανελλήνιο στις τηλεοράσεις και στα blogs, βγαίνει ο κ. Μπεγλίτης στη Βουλή και κατηγορεί τον «συνήθη» πλέον «ύποπτο» ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ότι «θέλει νεκρούς»!  Μια δήλωση εμπρηστική!
Απ' τον εκπρόσωπο ενός κόμματος που έχει δείρει συνταξιούχους στους δρόμους, που επί των ημερών του δεν υπάρχει προβοκάτσια που να μην έχει συμβεί σε κάθε διαδήλωση και σε κάθε εργατική κινητοποίηση."

και καταλήγει ο Ναυτίλος
"...Σε αυτό το κλίμα, όπου οι από απόσταση ασφάλειας κυβερνώντες κινούν τα νήματα μιας άλλης ασφάλειας (της αστυνομικής) με τρόπο αναποτελεσματικό εις ό,τι αφορά την πραγματική αστυνόμευση και ύποπτον εις όσα αφορούν τις ομαλές πολιτικές εξελίξεις, δεν είναι απλώς δόλια η έγκληση Μπεγλίτη προς την «παραδοσιακή αριστερά» ότι «θέλει νεκρό», είναι κάτι πολύ χειρότερο: δείχνει εγκληματικό πολιτικό σχεδιασμό... "

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=13/05/2011&id=274954 γιατί δύσκολα θα το βρείτε σε κορινθιακά μέσα. Ακόμα κι αυτά που αναδημοσιεύουν Ναυτίλο, αυτό δεν το είδαν...

Α.Α.Ζ.

1 σχόλιο:

σχολιαστης είπε...

..η «χρυσή εφεδρεία – ελπίδα, του Πα-σοκ Κορινθίας…
άχρωμος, άοσμος, δικο- τεχνοκράτης, ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ, κεχρί τελικής πτώσης.
Ομνύει στον στενό του φίλο GAPκαι την ολίγιστη κυβέρνηση τους, η oποία ,ακολουθώντας άκρως Νεοφιλελεύθερες πολιτικές έχει διαλύσει κυριολεκτικά την Ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας απίστευτη ανασφάλεια σε όλους, παγώνοντας την οικονομία, ωθώντας τους νέους σε μεταναστευτικές σκέψεις και πράξεις, εξαθλιώνοντας τους αδύνατους, οδηγώντας σε εγκληματικές πράξεις τους απεγνωσμένους, εξακοντίζοντας στα ύψη την ανεργία.

Διαλύοντας την υγεία, την αστυνομία, - εκτός των ΜΑΤ, που τους ΕΊΝΑΙ ΧΡΉΣΙΜΑ-, υποβιβάζοντας την εκπαίδευση.
Ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τις ΑΔΗΦΑΓΕΣ αγορές και τόσα άλλα.

Τι έπρεπε να κάνουν;
Να εφαρμόσουν ΧΡΗΣΤΗ και αυστηρή διαχείριση στον Δημόσιο τομέα και όχι να τον ξεπουλήσουν, ώστε να μπορούν να ασκούν κοινωνική πολιτική,
Να φτιάξουν ισχυρό δημόσιο τραπεζικό φορέα, ώστε να τονώσουν την Ελληνική οικονομία.
Να διαολοστείλουν τους άπληστους και σαρκοβόρους πιστωτές κάνοντας ένα «κούρεμα» όπως στον Ισημερινό, καθ ότι τα λεφτά τους τα έχουν πάρει πίσω ,μέσω των μιζών, των τόκων και των ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ που αγοράζαμε από αυτούς με πρώτα τα οπλικά συστήματα!
Να προχωρήσουν σε εκτεταμένες δημεύσεις περιουσιών, όσων καταχράστηκαν απίστευτα ποσά. Των κολλητών τους πρώτα και κύρια.

Αυστηρότατες περικοπές στους μισθούς των και του προέδρου Παπούλια.
360.000 το χρόνο μας κοστίζει ο ΧΩΡΙΣ εξουσίες [Ελευθεροτυπία], πρόεδρος, γιατί;
Άλλωστε οι Ευρωπαίοι, μας προγραμμάτισαν να προσφέρουμε μόνο υπηρεσίες, διαλύοντας κάθε άλλο τομέα.
Έφτιαξαν οι Γερμανοί κύρια, αλλά και οι υπόλοιποι ισχυροί, ένα νόμισμα για τις ανεπτυγμένες οικονομίες τους ώστε να ευνοηθούν μόνο αυτοί ,και μας δέχτηκαν με ψέματα και εγκληματική ισοτιμία ευρώ- δραχμής, σε ένα παιχνίδι οικονομο-πολιτικο, χαμένο και ξεπουλημένο από πρίν για τους αδύνατους και διαφορετικούς διαρθρωμένα του Νότου.
Με την απόλυτη συνεργασία της Ελληνική άρχουσας τάξης που εκπροσωπείτο κύρια από το Πασοκ και την ΝΔ, ενώ τώρα εμφανίστηκαν και οι ανεκδιήγητοι του Καραντζαφέρη και η Ντόρα και ο πρόθυμος Κουβέλης και βλέπουμε…..

Ο beglitis λοιπόν από παιδί του λαού που μόχθησε να « ανέβει», αποφάσισε ότι θα ήταν πρέπον να μείνει ψηλά ή να αναρριχηθεί ακόμα,
Πατώντας στο πτώμα της Ελληνικής κοινωνίας και κλείνοντας ερμητικά κλειστά τα μάτια του στο γεγονός ότι το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, υπήρξε το κατ’ εξοχήν πολιτικό μόρφωμα που ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΗΘΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΕΚΜΑΥΛΊΖΟΝΤΑΣ σχεδόν τους πάντες.
Στις μέρες τους κορυφώθηκε η διαφθορά, ο αμοραλισμός, ο νεοπλουτισμός, η λοβιτούρα.
Στις μικρές κοινωνίες γνωρίζονται οι άνθρωποι, είτε έχουν αξιώματα, είτε δεν έχουν , η κοινωνία ΓΝΩΡΙΖΕΙ το ποιόν του καθενός και πως «ανέβηκε»….

ΕΥΓΕ mr beglitis!

Ο αγώνας και η διακήρυξη της τρίτης του Σεπτέμβρη, τώρα δικαιώνεται.
Ευτυχώς, ο Γεννηματάς και ο Τρίτσης πρόλαβαν να μην σας δουν να μεγαλουργείτε!
ΕΥΓΕ!