Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Κύριε Κόλλια, έχετε γράμμα...


Ανοικτή επιστολή του αγρότη Γιώργου Γκίνη, στο βουλευτή και υπεύθυνο Αγροτικού Τομέα της ΝΔ, κ. Κ. Κόλλια. Μαζί με την επιστολή, δεχτείτε και τα δικά μας σέβη κ. βουλευτά...

ΠΡΟΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΟΛΛΙΑ, ...ΕΝΤΑΥΘΑ!
Με αφορμή το δελτίο τύπου του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κων/νου Κόλλια, την 01/02/2010 με τίτλο: «Σύσκεψη στη Νομαρχία για τις αγροτικές αποζημιώσεις»
(βλέπε εδώ
http://www.kolliaskostas.gr/product.php?id=575&page=1&startrecord=0 ) θα ήθελα δημόσια να απευθυνθώ στον κ. βουλευτή.

Κύριε Βουλευτά, γραμματέα ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ της Ν.Δ.,
Βλέπετε πως οι καιροί … αλλάζουν!!! Πως οι «υποστηρικτές» των Κορίνθιων Αγροτών διαμαρτύρονται για το δίκιο «ΜΑΣ»!!!

Αλήθεια κύριε Βουλευτά καλά κάνετε και ενίστασθε, καλά κάνετε και ζητάτε τα αυτονόητα, με μια ΜΙΚΡΗ, πολύ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΗ παρατήρηση θα μου επιτρέψετε όμως:
Καθυστερήσατε. Καθυστερήσατε χαρακτηριστικά κύριε ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ των Αγροτικών Θεμάτων!!! Καθυστερήσατε ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!

Έναν ολόκληρο χρόνο κρατήσατε υπό το ΦΩΣ της ΣΚΙΑΣ ΣΑΣ, υπό την ΘΑΛΠΩΡΗ ΣΑΣ, υπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ αυτούς που πέρυσι τέτοια εποχή «έτρωγε» η κατακραυγή όλου του αγροτικού και όχι μόνο κόσμου του Νομού μας τουλάχιστον. Αυτούς που με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ τη δική σας και αρκετών άλλων ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αλλά και ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, κατάφερναν να διασύρουν έναν ολόκληρο Νομό, έναν ολόκληρο ΕΛΓΑ, παίρνοντας ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, χωρίς να τις δικαιούνται!!!
Κύριε βουλευτά,


Κάποιοι στο χωριό μου το Ζεμενό (και όχι μόνο) πέρυσι τίναξαν την μπάνκα του ΕΛΓΑ στον αέρα, καταφέρνοντας να ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ για σουλτανίνες οι ελαιώνες τους, οι μονοετείς φυτείες τους, τα ακαλλιέργητα χτήματά τους και μάλιστα, περηφανεύονταν ότι φέτος θα τα … ΑΡΠΑΖΑΝ κι από τα σπάρτα και τα ΠΕΥΚΑ!!!
Πού βρισκόσασταν έναν ολόκληρο χρόνο κύριε Κόλλια,
παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από μερικούς που μετρούνται σε λιγότερα από τα δάκτυλα της μίας παλάμης, όταν ονομαστικά και ενυπόγραφα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΩΣ αυτό το μεγάλο σκάνδαλο, που είχε την «ΤΥΧΗ» να μάθει όχι μόνο το Κορινθιακό κοινό αλλά και το Πανελλήνιο μέσω του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA της 16/03/2009;
Δεν… το πήρατε χαμπάρι μήπως, όπως δεν το πήραν χαμπάρι και οι τοπικοί και περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί και οι ΕΞΟΧΟΙ δημοσιογράφοι τους; Δεν σας ζήτησαν «διαμεσολάβηση κομματική» οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟΙ; Δεν ακούσατε, δεν είδατε, δεν μάθατε, δεν… δεν… δεν…
Αξιότιμε κύριε βουλευτά, οι Κορίνθιοι αγρότες, και γνώση και μνήμη και δίκιο έχουν. Μόνο που η κυβέρνησή σας και σεις προσωπικά, ΠΡΙΝ κάνετε την οποιαδήποτε κριτική (δίκαιη ή άδικη δεν εξετάζω αυτή τη στιγμή), ΟΦΕΙΛΕΤΕ να κάνετε ΠΡΩΤΑ την ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ στο Ζεμενό πέρυσι.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Ζεμενό 03/02/2010
Γιώργος Γκίνης
Αγρότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: