Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τελευταία ευκαιρία...


Η χαριστική βολή, για όλους μας, ετοιμάστηκε. Η σφαίρα μπήκε στη θαλάμη και μας σημαδεύει. Έχουμε την τελευταία ευκαιρία αντίδρασης. Ας αναλάβουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί και ας συντονιστούμε. Τελειώνουμε...


Είναι άμεση ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες να οργανώσουν την αντίδρασή τους και να συντονιστούν μεταξύ τους. Γίνεται προσπάθεια οργάνωσης μιας συνέλευσης στο Ξυλόκαστρο και καλό θα ήταν να γίνουν ανάλογες προσπάθειες σε όλη την Κορινθία και να συντονιστούμε. Όποιοι είναι διαθέσιμοι ας επικοινωνήσουν...

Α.Α.Ζ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το περιστροφο ειναι παλιομοδιτικο..Τωρα ο Jefry χρησημοποιει USP η Heckler & Koch P7 9 mm....

ξύλινος είπε...

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις Ύαινες – δανειστές και τους άθλιους ψεύτες ,ξεπουλημένους και τοποτηρητές τους στην χώρα.
Κερδοσκόποι, τζογαδόροι του διεθνούς και ντόπιου κεφαλαίου που ΥΠΕΡ-ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ δεκαετίες τώρα, απομυζώντας τις κοινωνίες, αντί να πληρώσουν,- συμβάλλοντας με ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη τους-, την κρίση, που το σύστημα που τους ανέδειξε και το υπηρετούν πιστά δημιούργησε, απαιτούν την εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού, αλλά και άλλων Ευρωπαϊκών, με ρυθμούς σοκ, ώστε να μην προλάβει να αντιδράσει κανείς.

Τα λεφτά που μας δανείζουν τα παίρνουν ΠΙΣΩ και με ληστρικά επιτόκια!!!
Για αυτό μας τα δίνουν. Πληρώνουμε τις τράπεζες τους κύρια , εξοφλώντας τα ομόλογα που λήγουν. Με ληστρικά επιτόκια, επαναλαμβάνω, 5%.

Βγήκαν στοιχεία για το πόσο έχουν κερδίσει οι γερμανοτραπεζίτες από την κρίση και την λεηλασία μας
Αρνούνται να χάσουν και ένα ευρώ!

Πολιτικοί νάνοι, αθύρματα των τραπεζιτών, οδηγούν την ΕΕ στον γκρεμό, με κερδισμένους ΠΡΩΤΟΥΣ- ΠΡΩΤΟΥΣ τους Γερμανούς τραπεζίτες και βιομηχάνους!
Οι ολίγιστοι!
Μας δανείζουν με λεφτά κλεψιμαίικα και υπέρ κέρδη από τον ιδρώτα και το αίμα του πλανήτη όλου που τον λεηλατούν, κρύβοντας τα σε φορολογικούς παραδείσους και off shore εταιρείες, για να μην φορολογούνται.

Και ο gap μιλά για την πατρίδα! Έχει αυτός πατρίδα;
Είχε ποτέ;
Δεν ήξερε για τις λεηλασίες των δικών του παιδιών, επί του δημοσίου χρήματος τόσα χρόνια στις κυβερνήσεις που συμμετείχε;
Δεν κοιτά δίπλα του.
[Προχθές έβαλε 18 άτομα στην γραμματεία του με τροπολογία σε άσχετο νόμο…στην ζούλα.. Δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω όμως. ]

Ολόκληρη η Ευρώπη πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να τους πάρει με τις πέτρες.
Τα χρυσοπληρωμένα ανέστια καθίκια που δεν έχουν καμιά επαφή με την κοινωνία, αλλά πληρώνουν χιλιάδες φουκαράδες να τους φυλάνε δέρνοντας και τα μεγαλοΜΜΕ μαζί και τα κρατικά, για να περνάνε την εκβιαστική γραμμή τους.
Λόμπι των Βρυξελών, της Ουάσινγκτον, του Βερολίνου και των Ελβετών τραπεζιτών και από κάτω, ένας πλανήτης ολόκληρος.
Αι σιχτίρ ……….

P.V είπε...

Πες τα Ξύλινε… επειδή δεν είμαι πολύ καλός στα γραπτά… προσυπογράφω το κείμενο σου…

ξύλινος είπε...

Αγαπητέ P.V. αυτές ειδικά τις μέρες φαίνεται το δυσαναπλήρωτο κενό που έμεινε στην δημοκρατική ενημέρωση, μετά την αποχώρηση σου.
Μας λείπεις εσύ, η ανεξάρτητη ραδιοφωνική φωνή σου και τα ανοικτά, -σε όλους- μικρόφωνα σου.
Αντί αυτών «τόνοι» καλοπληρωμένης, κρατικο-ιδιωτικής προπαγάνδας ποδηγετεί και καθοδηγεί των κόσμο. Ειδικά τους μη έχοντες διαδυκτιακή σύνδεση, αλλά και αυτούς που δεν το ψάχνουν καθόλου.
Άλλωστε σε ποια από τα χωριά μας υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης διαδυκτιακής σύνδεσης; Από πού ενημερώνονται οι αγρότες στο Ξανθοχώρι, Ρέθι, Σοφιανά, Μάννα κλπ. Από τους άθλιους των μεγαλο ΜΜΕ και κύρια την τηλεόραση. Τους περνάνε ότι θέλουν, εν λευκώ. Ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία να τους ενημερώσει; Να ακούσουν και την άλλη άποψη, από το, «σώζουμε την πατρίδα τώρα»…………..
Ν α είσαι καλά.

ΟΦΗ είπε...

Τρομερή και φοβερή σε όγκο συγκέντρωση αυτή την ώρα στην Αθήνα κατά του μνημονίου και των απατεώνων της κυβέρνησης ΓΑΠ που φυσικά το καραφασισταριό των ΜΜΕ θα ερμηνεύσει "αλλιώς". Το μήνυμα είναι ένα: εδώ και τώρα να χρεωκοπήσουν οι απατεώνες τραπεζίτες και το μπουρδέλο κράτος. Αναγέννηση από τις στάχτες τους και όχι από τις στάχτες του Λαού. Λαμόγια πολιτικοί. Τα χειρότερα βεβαίως είναι μπροστά μας γιατί αυτοί οι Απατεώνες οι πολιτικοί έχουν ποτίσει πολύ δηλητήριο για πολλά χρόνια τον κοσμάκη.

ξύλινος είπε...

...καιρός να ανοίξει τα μάτια του "ο κοσμάκης"...ή καλύτερα το μυαλό του........
Oι Σπανιόλοι μας δείχνουν.......

Ανώνυμος είπε...

Υστερα από το χειμαρρώδες κείμενο του ξύλινου το οποίο και ’γω προσυπογράφω, είναι ανάγκη να γίνει κάτι και δω στο Ξυλόκαστρο. Είναι ανάγκη να βγούν στο φως κάποιες αλήθειες για την οικονομική (και όχι μόνο) κρίση που περνάμε, για το που μας οδηγεί η πολιτική που ακολουθεί το πολιτικό σύστημα, για το αν υπάρχει διέξοδος απ’τον φαύλο κύκλο που βρισκόμαστε. Είναι ανάγκη να δούμε αν θέλουμε να αγωνιστούμε για τις παλιές πανανθρώπινες αξίες, όπως είναι η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η αξιοκρατία, η ισότητα, η αξιοπρέπεια.
Το θέατρο ‘Γεωργιάδης‘ προσφέρεται αρχικά ως τόπος συνάντησης και συζήτησης. Μπορεί να λειτουργήσει ως μία εμβριακή εκκλησία του Δήμου. Τι λέτε όσοι θέλουμε να είμαστε ξύπνιοι. Κάνουμε μία αρχή; Ας πούμε το άλλο Σάββατο 4-6-2011 κατά τις 7 το βραδάκι.
Αντρέα τι λες; Μπορείς να ...τρέξεις μέσα από το blog μιά τέτοια ιδέα;
Παν. Παπανικολάου