Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

1η Κορινθιακή BLOGο-INTERNETική μάζωξη...

Την Παρασκευή 29/5/2009 στις 10 το βράδυ, θα επιχειρήσουμε να μαζευτούμε στο ταβερνάκι "ΦΟΙΝΙΚΕΣ", στην παραλία της Συκιάς*, όλοι όσοι  ασχολούμαστε με το blogo-internetικό κόλπο στην Κορινθία. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους όσους έχουν blog και ιστοσελίδες, αλλά και γι' αυτούς που κάνουν γούστο με όλα αυτά.
Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να έρθουν όλοι - όλοι, αλλά τι να κάνουμε; Θα μας λείψουν, θα πιούμε ένα ποτήρι και γι' αυτούς, αλλά ελπίζουμε τις Απόκριες στο μασκέ, να έχουμε απαρτία.
Ελάτε να ξεblogάρουμε λοιπόν και να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε άνευ πληκτρολογίου. Πού ξέρετε; Μπορεί και να μπορούμε!
Ένα mail, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, στο info@armonistas.gr θα βοηθήσει το κουμάντο της υπόθεσης.
* Όποιος χρειαστεί οδηγίες πλοήγησης να έρθει περίπου στη μέση της Συκιάς και να ρωτήσει τον πρώτο περαστικό. Δίπλα θα είμαστε...

8 σχόλια:

ΠΕΛΛΗΝΑΙΑ είπε...

Ενδιαφέρουσα η πρόσκληση, αλλά μέχρι τις 9 το βράδυ θα είμαι στην τάξη. Αν το ξενυχτήσετε, μπορεί να σας προλάβουμε. Έτσι κι αλλιώς νυχτοπούλια είμαστε.

Armonistas είπε...

Όλο και κάτι θα προλάβεις...

Ευ. Σπινθάκης είπε...

Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω "αλημμένων" υποχρεώσεων όπως έλεγε και ο Λαζόπουλος. Αναρωτιέμαι πάντως αν όλους τους ιστολογούντες μας ενώνει κάτι! Τι μας ενώνει άραγε όλους εμάς?

ΠΕΛΛΗΝΑΙΑ είπε...

Νομίζω ότι το ερώτημα που θέτει ο προλαλήσας συνblogger μπορεί τεθεί ως θέμα διαδικτυακής συζήτησης. Κατά τη γνώμη μου μας ενώνουν πολλά και με την συζήτηση μπορούμε να ανακαλύψουμε περισσότερα. Όσο για τις διαφορές μας... αυτές είναι θα κάνουν τη συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανάγκη να είμαστε οικολόγοι με τον ειδικό πολιτικό τρόπο που φαντάζεται ο Βαγγέλης για να πιούμε ένα κρασί. Και μόνο η ελεύθερη διαδραστική έκφραση είναι ένας λόγος. Ας ξεπεράσουμε τη φάση των "ερωτήσεων" που δεν περιμένουν απαντήσεις και ας πάμε στο ψητό και το κρασί ! Ας αφήσουμε το κρασί εκτός πολιτικής.

Λάμπης Φίλης είπε...

Κοίτα πόσο εύκολο είναι να καβαλήσεις καλάμι, μόνο με τη μυρωδιά της εξουσίας που αναδίδουν οι μετρήσεις!!! Με το μαλακό παιδιά!!! Σιγά-σιγά, μη σας πιάνει πανικός και χτυπήσετε!

Armonistas είπε...

Βαγγέλη, "ξενέρωτη" η ερώτηση, εντός και εκτός εισαγωγικών. Με τους υπόλοιπους (πλην Μάγιας και εσένα λόγω Κορινθιακού) έχω συναντηθεί δυο-τρεις φορές σε αυτή τη ζωή στα πεταχτά ή καμία.
Δεν γνωριζόμαστε ανθρώπινα, γνωριζόμαστε ηλεκτρονικά. Είπαμε να πιούμε ένα ποτήρι, παρά θιν αλός. Δεν θα αραββωνιαστούμε.

Μαγια Φουριώτη είπε...

'Οπως έγραψα και στον Ανδρέα
'' βάλτε άλλο ενα πιάτο στο τραπέζι'' Θα έρθω ισως με λίγη καθυστέρηση αλλά με πολύ ενδιαφέρον να σας βρώ μαζεμένους.
Συνοδευόμενη από 1-2 ακόμη.

Ες αυριον τα σπουδαία