Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Και η απάντηση του κ. Σκούρα...

Διαβάσατε την ανακοίνωση του δημάρχου, διαβάσατε την απάντησή μου, διαβάστε και την απάντηση του κ. Σκούρα για να ολοκληρώσουμε. Γίναμε μπάχαλο χωρίς λόγο και αιτία...

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Δημήτρης Σκούρας

Θέμα:
Σύντομη απάντηση στον μετρ της παραπληροφόρησης και της μικροπολιτικής κ. Αντώνη Κλαδούχο

            Στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του την Τετάρτη 2 Μαρτίου ο κος Αντ. Κλαδούχος δημοσίευσε ανακοίνωσή του με τίτλο «Δεν θέλουν να γίνουν σχολεία στο Ξυλόκαστρο» αναφερόμενος ονομαστικά σε εμένα, πέντε ακόμα συνεργάτες μου δημοτικούς συμβούλους και τον επικεφαλής της Συμπολιτείας!!!

            Ομολογώ ότι ακόμα κι εγώ που γνωρίζω πόσο συχνά και εύκολα ο κος Κλαδούχος διαστρέφει την πραγματικότητα, ειλικρινά εξεπλάγην. Θεωρώ κυριολεκτικά ανάξια σχολιασμού την ανακοίνωσή του.

            Είναι άραγε δυνατόν να πιστέψει οποιοσδήποτε καλόπιστος συμπολίτης που δεν επηρεάζεται από τυφλές κομματικές αγκυλώσεις και μικροσυμφέροντα ότι υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που δε θέλουν να γίνουν σχολικά κτίρια στον τόπο μας; Αν υπάρχει έστω και ένας με μεγάλη χαρά να τον ενημερώσουμε, να του αποδείξουμε τα γεγονότα που αναδεικνύουν ξεκάθαρα την ποιότητα λόγων και έργων του κ. Αντ. Κλαδούχου, που με ανεξήγητη προχειρότητα και ανευθυνότητα ψεύδεται, ασχημονεί και διαστρεβλώνει την αλήθεια για να καλύψει την απαράμιλλη ανεπάρκειά του σε σοβαρά θέματα του Δήμου μας.
Δημήτρης Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: